Riant wonen aan het Markermeer. Ontdek de nog beschikbare woningen in Kade 3 in Lelystad

19 november 2019

Riant wonen met het Markermeer voor de deur of om de hoek. Het kan in nieuwbouwproject Kade 3 in het Batavia Kwartier in Lelystad. Hier woon je vlak bij Batavia Stad Fashion Outlet, diverse restaurants en de Bataviahaven, een van de jachthavens van Lelystad. Er zijn nog verschillende gezinswoningen en appartementen beschikbaar.

Kade 3: strak en robuust, grote glazen puien

De architectuur van Kade 3 is strak en robuust. Het eerste wat opvalt, zijn de grote glazen puien. Door de schuifpui open te zetten, kun je heerlijk beschut buiten zitten op je terras. Hou je de pui dicht, dan heb je een prachtig verlengstuk van je woonkamer.

Gevarieerd woningaanbod aan het water in Lelystad

Het woningaanbod in Kade 3 is gevarieerd, met appartementen, penthouses en diverse typen eengezinswoningen met een tuin. Van die eengezinswoningen zijn er nog diverse beschikbaar. Ook zijn er nog verschillende appartementen en penthouses te koop. Toch zijn op dit moment voldoende woningen in het project verkocht om met de bouw te kunnen starten. Dat gaat in maart 2020 gebeuren, zo is nu de planning.

Appartementen en penthouses: glazen gevels, fantastisch uitzicht

De appartementen van Kade 3 komen aan de voorzijde van het project, recht tegenover het water. De grote glazen gevels staan garant voor een fantastisch uitzicht richting de Bataviahaven en het Markermeer. De nog beschikbare appartementen hebben woonoppervlaktes van 94 tot 161 vierkante meter, met buitenruimtes van 12 tot 26 vierkante meter. De prijzen variëren van 312.500 tot 482.000 euro (v.o.n.). Er zijn ook nog drie penthouses beschikbaar (van 177, 219 en 232 vierkante meter). De prijzen daarvan beginnen bij 619.000 euro (v.o.n.).

Diverse typen eengezinswoningen met tuin

Behalve appartementen zijn er ook nog diverse typen eengezinswoningen met een tuin beschikbaar in Kade 3. Het gaat vooral om drielaagse woningen, waarvan sommige een split-level hebben en/of optioneel een dakterras. De woonoppervlaktes variëren van 145 tot 177 vierkante meter. De prijzen lopen uiteen van 317.500 tot 332.500 euro (v.o.n.). Er is ook nog een vierlaags huis beschikbaar, met een woonoppervlak van 227 vierkante meter. De koopsom van deze riante woning is 387.500 euro (v.o.n.).

Interesse voor een woning in Kade 3? Schrijf je in via de projectsite

Heb je belangstelling voor een van de nog beschikbare woningen in Kade 3? Schrijf je dan in via de projectsite. Klik hiervoor op de woning van je voorkeur en schrijf je vervolgens in.

Batavia Kwartier: wonen in een badplaats-achtige omgeving

Batavia Kwartier in Lelystad is een geweldige plek om te wonen en te verblijven. Aan de kade kun je heerlijk zitten en kijk je weg over het uitgestrekte water. Er zijn restaurants en er is een jachthaven. Het voelt aan als een badplaats.
Categorie: NieuwsProjecten

Tags: