Start bouw woningen De Notentuin nog vóór de zomer

1 mei 2024

De Notentuin Fase 1 en 2

De Notentuin, het nieuwste buurtje in Klein Nooten in Warande in Lelystad, komt eraan. De omgevingsvergunning is onherroepelijk en de start bouw van de eerste woningen staat al binnen een paar maanden gepland: in mei/juni gaan de eerste palen de grond in! Fase 1 en 2a zijn inmiddels in verkoop met een keuze uit rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en royale vrijstaande woningen.

Fase 1 en 2a in verkoop

Fase 1 van De Notentuin ging eind 2023 in verkoop. De meeste woningen zijn inmiddels verkocht of onder optie. Ook fase 2a, met 4 vrijstaande woningen en 12 tweekappers is onlangs in verkoop gegaan. Medio mei start de bouw van de eerste woningen van fase 1.

Eigentijds en energiezuinig

De natuur staat centraal in De Notentuin. Het buurtje wordt begrensd door het water van de Torenvalktocht en het nieuw aan te leggen Esdoornpark in Warande. De Notentuin ademt een kleinschalige, dorpse sfeer. De bebouwing heeft een eigentijdse, landelijke architectuurstijl van hoge kwaliteit en de woningen zijn duurzaam en energiezuinig.

Nog meer aanbod later dit jaar

In totaal komen er 62 woningen in De Notentuin, waarvan de eerste twee fases in verkoop zijn.

Meer informatie over nieuwbouwproject De Notentuin van ontwikkelaar Verwelius B.V. is te vinden op de projectwebsite www.denotentuin.nl.

 
Categorie: NieuwsProjectenProjecten in voorbereiding

Tags: Nieuwbouwproject Warande