Start verkoop De Buurtgenoten op 5 januari

27 december 2022

De Buurtgenoten impressie

De verkoop van de eerste woningen van De Buurtgenoten in Warande gaat 5 januari digitaal van start. Het project is ontwikkeld door De Beeckhof B.V. (samenwerking Aalberts ontwikkeling en LATEI) en ligt in Klein Nooten, tussen het Esdoornpark en de Torenvalktocht. De eerste fase bestaat uit 14 rijwoningen, 18 twee-onder-één-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen. De prijzen variëren van € 390.000 tot € 675.000 V.O.N.. De woningen worden volledig gasloos met vloerverwarming op de begane grond en hebben standaard 3 slaapkamers.

 

Veel variatie

Binnen de drie woningtypen zijn er diverse ontwerpen uitgewerkt door architect Jan Bloemendal. Zo zijn een aantal tweekappers en vrijstaande woningen voorzien van dubbele verdiepingshoge ramen in de keuken en/of een frans balkon op de eerste verdieping. De luiken van de vrijstaande woningen en het verschil in metselwerk en hout zorgen ervoor dat iedere woning zijn eigen unieke uitstraling heeft.

 

Genoeg te kiezen

Naast de variatie in architectuur zijn er verschillende opties mogelijk, zoals een uitbouw, extra dakramen of extra slaapkamers op zolder. Vanaf de start van de verkoop kunnen geïnteresseerden hun eigen woning samenstellen met de online woningconfigurator op de website www.debuurtgenoten.nl.

 

Ook woonklaar mogelijk

Standaard zijn de woningen al heel compleet, met standaard een Bruynzeel keuken, Mosa tegelwerk en Villeroy en Boch sanitair. Wie voor nog meer gemak gaat, kan de woning compleet met vloer- en wandafwerking laten opleveren.

 

Kijk voor meer informatie over het project De Buurtgenoten op de pagina.
Categorie: Nieuws

Tags: gezinswoningen Nieuwbouwproject Warande