Start verkoop De Notentuin Warande                 

27 november 2023

Afbeelding de Notentuin

Op een unieke locatie in Lelystad, tussen het toekomstige Esdoornpark en de Torenvalktocht, ontwikkelt Verwelius het project ‘De Notentuin’ in de buurt Klein Nooten. Het project bestaat uit 36 woningen, 14 rijwoningen, 18 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen. De prijzen variëren van € 399.750, – V.O.N. tot € 645.000, – V.O.N. De verkoop van De Notentuin in Warande gaat 28 november digitaal van start.

 

De natuur speelt een centrale rol

De natuur staat centraal in De Notentuin. In combinatie met de landelijke en dorpse sfeer zorgt dit ervoor dat de nieuwe bewoners straks helemaal in harmonie met de natuur kunnen wonen en leven. Een heerlijke plek om thuis te komen en nooit meer weg te gaan.

Kom langs bij de makelaar op 7 december a.s.

Als je nu al meer wilt weten over de woningen en hoe de verkoop verloopt, kijk dan snel op de website van Hoekstra en van Eck of www.denotentuin.nl. Maar kom vooral ook langs op donderdag 7 december van 17.00 uur tot 19.00 uur bij het makelaarskantoor van Hoekstra en van Eck, Midwaystraat 3, 1339 NM Almere. Dan kan de makelaar al jouw vragen beantwoorden.
Categorie: Nieuws

Tags: Lelystad Nieuwbouwproject Warande