Start verkoop levensloopgeschikte patiowoningen Parkwijk

4 maart 2019

In de eerste fase van Parkwijk Lelystad komen 9 patiowoningen met een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Ideaal voor wie een woning zoekt om lang en comfortabel in te wonen. In december is de voorverkoop gestart en er zijn al een aantal patiowoningen onder optie. Alle contractstukken zijn nu gereed en daarom start woensdag 6 maart de verkoop van deze levensloopgeschikte woningen.

 

Je bent van harte welkom tussen 16.00 en 18.00 uur bij De Boer Makelaardij, Muntstraat 141 in Lelystad om al je vragen te stellen en je in te schrijven. Je kunt dan ook de contractstukken inzien met de technische omschrijving, plattegronden en de meer- en minderwerklijst. Zo kun je goed geïnformeerd je keuze maken.

 

De bouw staat gepland voor september 2019. Dit betekent dat je al voor zomer 2020 kunt verhuizen.

 

Je kunt kiezen uit twee typen patiowoningen: eenlaags (ca. 85 vierkante meter) of tweelaags (ca. 125 vierkante meter). Kies je voor een tweelaagse woning, dan heb je nog meer keuzemogelijkheden, zoals een extra badkamer of een dakterras. De patiowoningen beschikken over een compacte buitenruimte van zo’n 30 vierkante meter of meer. Van hieruit loop je zo het groene, gemeenschappelijke binnenterrein op. Dus wel groen binnen handbereik, maar geen tuinonderhoud.

 

Kun je niet aanwezig zijn, maar heb je wel interesse? Neem dan contact op met een van de makelaars.

 

Prijzen: vanaf 249.500 euro v.o.n.

 

Meer informatie.
Categorie: NieuwsStart verkoop of bouw

Tags: