Start verkoop ReadyforLiving MONDRIAAN 2.0 waterwoningen

4 maart 2020

Donderdag 5 maart gaat ReadyforLiving Projectontwikkeling in verkoop met vier waterwoningen MONDRIAAN 2.0 aan de Kamille in Warande, Lelystad. Bijzonder aan deze huizen is de slaapkamer en badkamer op de begane grond: hierdoor zijn de huizen levensloopbestendig, een comfortabel gevoel!

Op de begane grond van deze woningen ligt een royale en lichte living van 52 m2 met een prachtige raampartij van 8 meter lang aan de tuinzijde. In deze living een open keuken van SieMatic met inbouwapparatuur van Miele, naar smaak van de koper. Direct aan de keuken bevind zich een bijkeuken met aansluiting voor wasapparatuur. De badkamer is zeer compleet en voorzien van Villeroy & Boch-sanitair en kranen van Hansgrohe. Er is een slaapkamer op de begane grond en nog twee slaapkamers boven.

Deze woning van ReadyforLiving wordt volledig woonklaar opgeleverd, naar smaak van de koper. Onderdeel van de koopsom zijn een luxe keuken, complete badkamer, PVC-vloeren en gladde wandafwerking door de gehele woning, een maatwerkkast en raamdecoratie. Alles kan worden uitgezocht in de showroom Woon-inspiratie in Lelystad, zij zorgen dat alles wordt aangebracht in de woning. Geheel ontzorgd! Geen tijd kwijt aan coördineren en klussen. Direct wonen na oplevering.

De huizen hebben een prachtige tuin aan het water en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Voorzieningen als een supermarkt, school en eerstelijnszorg zijn vlakbij.

Koopsom: vanaf € 439.950,- v.o.n. inclusief alle luxe binnen afwerking.

START VERKOOP
Donderdag 5 maart
19.00 tot 21.00 uur
Schoepenweg 59A in Lelystad

Meer informatie: Buisman Makelaars, 0320-202040 of info@buismanmakelaars.nl
Ga naar het project op deze website.
Categorie: Nieuws

Tags: gezinswoningen Levensloopbestendig ReadyforLiving vrijstaande woning Warande