Start verkoop zes halfvrijstaande woningen HanzePark

31 oktober 2017

Op zaterdag 11 november gaan 6 nieuwe halfvrijstaande woningen in de gewilde woonwijk HanzePark in de verkoop! Om u alvast een idee te geven van hoe de woningen eruit komen te zien, bent u van harte welkom op zaterdag 11 november tussen 11:00 en 13:00 uur aan de Kolbergstraat 52 en 54 om alvast twee bijna volledig gerealiseerde woningen te bezichtigen.

Over het project

Aan de Kolbergstraat in Hanzepark worden zes halfvrijstaande woningen gerealiseerd, type Wouwer en Obrecht. De verschillende typen woningen hebben een uniek karakter en worden in Dudok-stijl gebouwd. De vormgeving van de woningen is uitgevoerd met afwisselende dakstanden. Hierdoor ontstaat een gevarieerd en uitnodigend straatbeeld. De woningen krijgen een statige uitstraling door de strakke lijnen, schitterend metselwerk en ruime overstekken.
In overleg met de ontwikkelaar zijn veel meer- en minderwerk opties bespreekbaar.

Open Huis

U bent van harte welkom op zaterdag 11 november tussen 11:00 en 13:00 uur aan de Kolbergstraat 52 en 54 U kunt de vergelijkbare woningen dan alvast van binnen bekijken en al uw vragen aan de makelaars en ontwikkelaar stellen. Tevens zal dan de inschrijving voor deze woningen van start gaan.

Meer informatie
Categorie: NieuwsStart verkoop of bouw

Tags: