Startsein bouw woningen De Notentuin in Klein Nooten in Lelystad

1 juli 2024

Eerste paal De Notentuin

Verwelius Development B.V. hield op donderdag 27 juni een feestelijke bijeenkomst ter ere van de officiële start bouw van 36 woningen in het plan De Notentuin in Klein Nooten in Lelystad. In de aanwezigheid van kopers en andere betrokkenen, verrichtte wethouder Dennis Grimbergen samen met één van de nieuwe bewoners de officiële handeling. De oplevering van de woningen is volgens planning in de zomer van 2025.

Kleinschalig met een dorpse sfeer

De nieuwe duurzame buurt Klein Nooten heeft een kleinschalig karakter met een dorpse sfeer, passend bij de omliggende polder. De nieuw te bouwen grote twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen en gezinswoningen, gaan hun toekomstige bewoners een heerlijke woonomgeving bieden. Het wijkje wordt begrensd door het water van de Torenvalktocht en het nieuw aan te leggen Esdoornpark.

De bebouwing heeft een eigentijdse, landelijke architectuurstijl van hoge kwaliteit en de grote woningen zijn duurzaam en energiezuinig.

Nog enkele woningen beschikbaar

De 2e fase met nog eens 26 woningen wordt er direct achteraan gebouwd. Meer informatie en het complete aanbod met de nog beschikbare woningen is te vinden op www.denotentuin.nl 
Categorie: NieuwsProjecten

Tags: gezinswoningen Klein Nooten Warande