Startsein bouw woningen De Notentuin in Klein Nooten in Lelystad

17 juni 2024

De Notentuin fase 1

Verwelius Development B.V. houdt op donderdag 27 juni een feestelijke bijeenkomst ter ere van de officiële start bouw van 36 woningen in het plan De Notentuin in Klein Nooten in Lelystad. In de aanwezigheid van kopers en andere betrokkenen, verricht wethouder Dennis Grimbergen de officiële handeling. De oplevering van de woningen is volgens planning in de zomer van 2025.

 

De nieuwe duurzame wijk heeft een kleinschalig karakter met een dorpse sfeer, passend bij de omliggende polder. De nieuw te bouwen grote twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen en gezinswoningen, gaan hun toekomstige bewoners een heerlijke woonomgeving bieden. Het wijkje wordt begrensd door het water van de Torenvalktocht en het nieuw aan te leggen Esdoornpark.

De bebouwing heeft een eigentijdse, landelijke architectuurstijl van hoge kwaliteit en de grote woningen zijn duurzaam en energiezuinig.

 

Nog enkele woningen beschikbaar

De meeste woningen zijn inmiddels verkocht of onder optie. Ook fase 2a, met 4 vrijstaande woningen en 12 tweekappers is onlangs in verkoop gegaan. Het complete aanbod met de nog beschikbare woningen is te vinden op www.denotentuin.nl.

 

Kom langs op de bouwlocatie op 27 juni a.s.

Als je meer wilt weten over de nog beschikbare woningen en hoe de verkoop verloopt, kom dan vooral ook langs op donderdag 27 juni van 16.30 uur tot 18.00 uur op de bouwlocatie aan de Herfstorchidee te Lelystad. Na het start bouwevent wordt een verkoopevent georganiseerd voor De Notentuin fase 1 en 2. geïnteresseerden zijn welkom om de bouwplaats te bezoeken en dan kan de makelaar en de projectontwikkelaar al jouw vragen beantwoorden.
Categorie: Nieuws

Tags: Klein Nooten Nieuwbouwproject tussenwoning tweekapper Warande