Succesvolle verkoop van kant-en-klare woningen in Warande

16 januari 2015

Binnen enkele maanden zijn 13 ‘kant en klaar’ op te leveren woningen in de wijk Warande allemaal verkocht. Projectontwikkelaar Readyforliving en gemeente Lelystad konden de succesvolle verkoop dan ook afronden met het omzetten van de reserveringsovereenkomst in een koopovereenkomst. Wethouder Fackeldey van Wonen en de heer Radboud de Jong van Readyforliving zetten daartoe vrijdag 16 januari jl.  de handtekening.Het door Readyforliving ontwikkelde woonconcept neemt kopers alle zorgen uit handen en dat slaat kennelijk aan. De kopers van de woningen komen uit alle windstreken van Nederland. Naast de 13 rijwoningen ontwikkelt  Readyforliving nog acht twee-onder-een-kapwoningen in Warande. Daarvan zijn er inmiddels al vier verkocht. Readyforliving heeft plannen om in Lelystad nog meer kant-en-klaar woningen op de markt te brengen.

Wie geïnteresseerd is in het woonconcept en de nog te koop staande woningen kan terecht op  de websites  http://www.livinginwarande.nl en op http://www.readyforliving.nl.

Wethouder Fackeldey is blij met de interesse van de kant van ontwikkelende partijen om in Warande nieuwe woonconcepten te ontwikkelen. “De interesse om woningen te bouwen in Warande is groot,” zegt hij. “Dat geeft aan dat wij met Warande een woningbouwlocatie aanbieden waar marktpartijen brood in zien. Zij zien de woningmarkt aantrekken en om de boot niet te missen, zal er op tijd een interessant woningaanbod moeten zijn. We voeren momenteel met diverse partijen gesprekken. Ongetwijfeld heeft dat ook te maken met de voorziene ruimtelijke ontwikkelingen, zoals de groei van Lelystad Airport en de havenontwikkeling Flevokust. Voor de verwachte aantrekkende werkgelegenheid daarvan, moet er ook voldoende en aantrekkelijk woningaanbod zijn.”

Wie een overzicht wil van het bestaande aanbod aan nieuwbouwwoningen in Lelystad kan terecht op de website www.woneninlelystad.nl . Daar staan ook links naar alle Lelystadse makelaars met het aanbod aan bestaande woningen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien + veertien =Categorie: Nieuws

Tags: