Topdrukte bij start verkoop Wonen in Bataviahaven

5 oktober 2018

De start verkoop van luxe appartementen in Bataviahaven in Lelystad trok gisteren ruim driehonderd belangstellenden. Nieuwbouwproject Wonen in Bataviahaven telt in de eerste fase vierendertig exclusieve appartementen en twee luxe penthouses.

De 34 appartementen in fase 1 van Wonen in Bataviahaven krijgen woonoppervlaktes van bijna 50 tot ongeveer 150 vierkante meter. De penthouses, op de achtste en negende verdieping, worden nog veel groter: 228 en 238 vierkante meter. Deze penthouses krijgen twee woonlagen en een royaal dakterras met uitzicht op de haven. Op de begane grond aan de boulevard komen horeca, gespecialiseerde winkels en een boutiquehotel. Verantwoordelijk voor de ontwikkeling en bouw is Van Wijnen.

Stoere uitstraling

Wonen in Bataviahaven verrijst aan de boulevard van Lelystad. De uitstraling is stoer, wat past bij het maritieme karakter van de haven. Tegelijkertijd is het ontwerp geïnspireerd op de architectuur van pakhuizen uit de Gouden Eeuw en iconische Amsterdamse havengebouwen. Voor het ontwerp tekende het Rotterdamse architectenbureau Groosman.

Vervolgfase

Behalve luxe koopappartementen en penthouses krijgt het project straks ook eengezinswoningen, huurappartementen (met zorg) en startersappartementen van circa 50 vierkante meter. Sleutelwoorden bij Wonen in Bataviahaven zijn comfort, diversiteit, duurzaamheid en energiezuinigheid.

Uitzicht over het water

De bijzondere ligging aan de jachthaven Batavia Haven draagt bij aan de beleving van het wonen op deze plek. Als je straks in een van de hoger gelegen appartementen woont, kijk je uit over het Oostvaardersdiep en het Markermeer. Belangstellenden kunnen zich nog tot maandag 22 oktober inschrijven bij de verkoopmakelaars Van der Linden of De Boer makelaardij.

Kijk voor meer informatie op https://www.woneninbataviahaven.nl/woningen/appartementen/
Categorie: Nieuws

Tags: