Tweede fase ‘Het Boeket‘ gaat in verkoop

20 februari 2015

Na de succesvolle verkoop van fase 1 van woningbouwproject ‘Het Boeket’ in de wijk Warande, is nu  fase 2 in verkoop. Het Boeket bestaat uit 6 kleurrijke, moderne en comfortabele woningen. De woningen onderscheiden zich door een goede marktconforme prijs en hoge kwaliteitverhouding. Door gebruik te maken van het prefab conceptueel bouwsysteem van VolkerWessels worden de woningen binnen 3 maanden gerealiseerd.Alle woningen worden gebouwd met rechte wanden op de eerste verdieping. Dit biedt de mogelijkheid om de beschikbare oppervlakte optimaal te benutten. De woningen hebben een spraakmakende gevel, waarin grote raampartijen de hoofdrol spelen. Stijlvol en bogvendien zorgen ze voor een prachtige lichtinval in de vertrekken. Nieuwe bewoners hebben de mogelijkheid voor nog diverse uitbreidingsmogelijkheden, bijvoorbeeld een uitbouw op de begane grond aan de achterzijde van 120 of 240cm, het toepassen van een dakkapel of dakvenster en de mogelijkheid voor een extra slaapkamer op de tweede verdieping. Andere individuele wensen zijn bespreekbaar.

De 6 rijwoningen in plan Het boeket worden gebouwd in twee verschillende types: de hoekwoningen en de tussenwoningen. De woningen hebben een verkoopprijs vanaf € 154.500,- v.o.n.

Over de bouwer
Bouwmaatschappij Ufkes Apeldoorn maakt onderdeel uit van het concern VolkerWessels, dat ook de eerste fase van ‘Het Boeket’ heeft gebouwd. Ufkes Apeldoorn bv heeft in Lelystad al meerdere nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Het bouwbedrijf is gecertificeerd volgens de bouwkwaliteitsnormen (NEN-en-ISO). Tevens is het een leerling-gecertificeerd bedrijf,  aangesloten bij zowel de Stichting Bewuste Bouwers als Klantgerichtbouwen.

Meer informatie
Meer informatie over de woningen van ‘Het Boeket’ is verkrijgbaar bij Bouwmaatschappij Ufkes en bij de verkopende makelaars: de Actieve Makelaar en Van der Linden. Ook is een Facebook pagina aangemaakt die gevuld gaat worden met actuele (verkoop)informatie.
Informatie over ‘Het Boeket’ én andere woonproducten in Lelystad: www.woneninlelystad.nl. Voor informatie over Warande kunt u terecht op de gemeentelijke website www.lelystad.nl/warande.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + 16 =Categorie: Nieuws

Tags: