Buizerdkwartier

Buizerdkwartier in Warande

35 woningen in totaal, waarvan 16 rijwoningen, 16 levensloopbestendige woningen, 2 tweekappers en 1 vrijstaande woning.

In het Buizerdkwartier realiseert IJsselland Ontwikkeling 16 rijwoningen, 16 levensloopbestendige woningen, 2 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning.
Van de hoge gevels tot de grote raampartijen en het bijzondere metselwerk, de woningen in het Buizerdkwartier hebben een statige uitstraling. Via de voordeur stap je binnen in de hal die leidt naar een leefruimte met een zithoek en een keuken. De leefruimte is sfeervol en licht: hij grenst met een pui en een openslaande deur naar de tuin.
Bij de levensloopbestendige woningen bevinden de slaap- en badkamer zich op de begane grond. De andere woningen beschikken allemaal over drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. De tweede verdieping is naar wens in te delen, waardoor je er eenvoudig een extra slaapkamer of thuiswerkplek kunt creëren. Dankzij de rechte wanden heb je alle ruimte.
Parkeerplaatsen zijn er genoeg. Rondom het Buizerdkwartier liggen voldoende parkeerplaatsen en bij een aantal woningen is het mogelijk om één of twee auto’s op het eigen erf te parkeren. De kans dat je de auto vaker thuislaat is overigens groot, aangezien de dagelijkse voorzieningen zich op loopafstand bevinden.


16 rijwoningen

De statige rijwoningen liggen vlak bij het wijkplein. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer en een vaste trap naar de tweede verdieping. Hier kun je een extra slaapkamer of thuiswerkplek creëren. Aan de voorzijde van de woning wordt een zogenoemde ‘Delftse stoep’ met een zitje aangelegd. In de tuin beschik je over een achterom die leidt naar het parkeerhofje of naar het wijkplein.


16 levensloopbestendige woningen

De levensloopbestendige woningen hebben, zoals de naam al doet vermoeden, een badkamer en slaapkamer op de begane grond. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde en grenst met een deur aan de tuin.
De eerste verdieping is te bereiken met een vaste trap. Deze verdieping bestaat standaard uit één slaapkamer en een bergruimte met daarin de technische installaties. Indien gewenst kun je deze verdieping op een andere manier indelen.


2 twee-onder-een-kapwoningen

De twee-onder-een-kapwoningen vormen echte eyecatchers in de wijk. De woningen hebben een ruime tuin die grenst aan het water. Ook beschik je over een garage en een parkeerplaats op eigen erf.
De begane grond bestaat uit een sfeervolle woonkamer en een mooie woonkeuken. Waar je welke ruimte creëert is aan jou. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer en een vaste grap naar de tweede verdieping. Hier kun je een extra slaapkamer of thuiswerkplek creëren.


1 vrijstaande woning

Deze riante vrijstaande woning staat op een prominente plek in de wijk. Rondom de woning ligt een royale tuin die grenst aan het water. Ook beschik je over een garage en twee parkeerplaatsen op eigen erf.
De begane grond bestaat uit een sfeervolle keuken met openslaande deuren naar de tuin. De uitbouw biedt ruimte aan een riante eethoek. Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer. Leuke extra is het zitvenster, waar je heerlijk kunt zitten met een boek.
De eerste verdieping wordt gekenmerkt door drie slaap-kamers, een badkamer en een vaste trap naar de tweede verdieping. Hier kun je een extra slaapkamer of thuis-werkplek creëren.

Kenmerken

Woonoppervlakte 101 – 157 m²
Perceeloppervlakte 112 – 432 m²
Totaal aantal kamers minimaal 3
Kosten vanaf € 310.000 v.o.n.

Grandioos wonen Warande

GRANDIOOS WONEN IN WARANDE LELYSTAD

Vanaf € 225.000 v.o.n.

Informatie

ReadyforLiving presenteert Grandioos Wonen.

Een nieuw project op een nieuwe plek in Warande Lelystad. Grandioos Wonen kan vanaf € 225.000,- v.o.n.

 

Grandioos Wonen

In totaal 59 woningen.
30 betaalbare eengezinswoningen, 10 grote hoekwoningen, 18 twee-onder-een-kapwoningen (Grandioos op maat), 1 vrijstaande woning

 

Betaalbare eengezinswoningen
Grandioos wonen van € 225.000,- tot € 232.500,- v.o.n., 3 slaapkamers, Opbouw bij deze woningen mogelijk, Voorwaarde voor deze woningen: je gaat er zelf wonen en ze mogen niet worden verhuurd.

Kenmerken

Woonoppervlakte .. m²
Perceeloppervlakte .. m²
Totaal aantal kamers ..
Kosten vanaf € 225.000 v.o.n.

Omgeving

Warande ligt in het zuiden van Lelystad, pal naast het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout.

Op steenworp afstand ligt het Markermeer of het Bovenwater, uitermate geschikt voor watersporten.
Het nieuwe stadsdeel Warande verbindt letterlijk, door de ligging, de stad aan de natuur.

De wijk wordt een groen- en waterrijk gebied. Ongeveer 10% van het gebied wordt water, ongeveer 25% bos- en parkgebied. Warande biedt een keur aan prachtig gelegen en betaalbare woningen, koop en huur. Met de ontwikkeling van Warande krijgt Lelystad er de komende jaren vele woningen en kavels bij.

Herenhuizen met tuin – Bataviahaven

Wonen in Bataviahaven

19 Herenhuizen

Herenhuizen met tuin

Even wat drinken, wandelen over de boulevard of uit eten: in Bataviahaven in Lelystad kan het allemaal. Aan het Markermeer is een centrum van gezelligheid ontstaan. Straks verrijst er ook een nieuw wooncomplex: Wonen in Bataviahaven. Woon jij straks in een van de negentien herenhuizen?

In de knusse woonstraten van Bataviahaven verrijzen straks geschakelde herenhuizen. Deze stadshuizen hebben drie woonlagen met plat dak, waardoor je de ruimte ook op de tweede verdieping optimaal benut. En ruimte is er volop: met drie volwaardige slaapkamers, een royale woonkamer met open keuken en een beschutte achtertuin is dit de ideale plek voor jouw gezin. Wil je nog meer ruimte? De woonkamer is naar eigen wens uit te breiden met een uitbouw van 1,20 of 2,40 meter. Hier komen jullie thuis aan de kust.

De herenhuizen van Wonen in Bataviahaven beschikken allemaal over eigen, besloten tuin. De achtertuinen liggen op het zuidoosten, zuidwesten of op het noordwesten, compleet met berging. Daarachter, op de binnenplaats, vind je parkeerplaatsen op verschillende niveaus. Op die manier kun je altijd je auto kwijt én geniet je in je achtertuin van privacy. Je achterburen wonen namelijk aan de overzijde van het binnenplein.

Prijzen vanaf 299.000 euro v.o.n.

In het kort:

  • Volop leefruimte voor het hele gezin
  • Wonen vlak bij de boulevard en het water
  • Beschutte achtertuin
  • Gasloos, goed geïsoleerd en onderhoudsarm
  • Eigen parkeerplaats

Alle woningen zijn inmiddels verkocht.

Plek voor het hele gezin

  • Riante woonkamer met open keuken
  • Drie volwaardige slaapkamers
  • Mogelijkheid voor twee extra slaapkamers op de tweede verdieping
  • Badkamer met ruimte voor dubbele wastafel en ligbad
  • Besloten achtertuin met berging

Kenmerken

Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
Totaal aantal kamers minimaal 3
Kosten Prijzen vanaf 299.000 euro v.o.n.

Omgeving

Batavia Kwartier ligt in het westen van Lelystad, pal aan het Markermeer. In deze levendige wijk vind je onder andere Batavia Stad Fashion Outlet, verschillende restaurants én één van de havens van Lelystad.

Met de ligging aan het water is Batavia Kwartier een fijne plek om te vertoeven. Aan de kade kun je heerlijk zitten en kijk je weg over het uitgestrekte water. Een perfecte plek voor wie van wonen in een bruisende omgeving houdt.

Kade 3 – Dijkwoningen Suyderseeboulevard

Kade 3

Dijkwoningen

Ruim, modern en licht

Wonen in Kade 3 is stoer en luxe wonen. De architectuur is strak en robuust met een opvallende horizontale vlakverdeling. Het eerste wat opvalt, zijn de grote glazen puien. Door de schuifpui open te zetten, kunt u heerlijk beschut buiten zitten op uw terras. Houdt u de pui dicht, dan heeft u een prachtig verlengstuk van de woonkamer.

Appartementen

De 15 appartementen zijn verdeeld over een modern complex met een strakke,  eigentijdse architectuur. De verspringende gevel versterkt het moderne karakter van het pand. Het complex staat aan de voorzijde van het plangebied, recht tegenover het water. De grote glazen gevels staan garant voor een fantastisch uitzicht richting de Bataviahaven en het Markermeer. De appartementen op de eerste drie verdiepingen hebben verschillende indelingen en oppervlakten variërend van 90 m² tot 140 m². Op de vierde en vijfde verdieping zijn in totaal vier luxe penthouses met een gebruiksoppervlak van een zeer royale 160 m² tot maar liefst 215 m².

Kadewoningen

De 6 ruime kadewoningen staan aan de boulevard van het Markermeer. Ze zijn iets opgehoogd, waardoor u prachtig uitkijkt over het water. Standaard heeft de woning een verrassende indeling met op de begane grond een woonkeuken die grenst aan de tuin met berging. Op de 1e verdieping loopt de woonkamer over de gehele verdieping, met grote licht-openingen. Uitzicht gegarandeerd! Op de 2e verdieping zijn drie slaapkamers en een complete badkamer. Wilt u de woonkamer toch liever op de begane grond? Dat kan, u kunt de functie per verdieping naar eigen wens wisselen. Het totale gebruiksoppervlak is zo’n 160 m². U kunt parkeren op een afsluitbaar parkeerterrein. Elke woning heeft een toegewezen parkeerplaats.

Landwoningen

Deze 8 bijzondere landwoningen hebben de entree en berging op de begane grond. De woningen zijn minimaal 6 meter breed en hebben een diepte van 10 meter. Het gebruiksoppervlak varieert van 170 m² tot maar liefst 207 m². De woonkamer is op de 1e verdieping, waardoor u een wijds uitzicht heeft aan de voorzijde. Aan de achterzijde grenst de woonkamer aan de tuin. Op de 2e verdieping heeft u een complete badkamer en drie slaapkamers. Door de grote raampartijen heeft u overal een mooie lichtinval. De laatste 4 woningen in het blok hebben een extra verdieping die u naar eigen wens kunt indelen en waar u ook een dakterras kunt maken. Midden in het plangebied is een binnentuin die ingericht wordt als gemeenschappelijk gebied.

Dijkwoningen

De 10 dijkwoningen zijn woningen van drie verdiepingen en van vier verdiepingen. Als u wat bijzonders zoekt, zit u hier goed, want u heeft volop indelingsmogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een splitlevel woning of een vide die de woonkamer met de keuken verbindt. Op de begane grond is een multifunctionele ruimte, woonkamer en keuken zijn op de 1e verdieping en de slaapkamers zijn op de 2e verdieping. De eventuele 3e verdieping kunt u naar wens indelen. Alle woningen in dit gevarieerde woonblok hebben minimaal 3 slaapkamers, een complete badkamer en toilet en een eigen tuin met berging en uitloop naar het gemeenschappelijk binnenterrein waar ook uw toegewezen parkeerplaats is. Er is één woon/werk woning waar een eigen entree gemaakt kan worden voor een kantoor of praktijk aan huis. Het gebruiksoppervlak van de woningen varieert van 162 m² tot 195 m².

 

Meer informatie

Kenmerken

Woonoppervlakte 165 - 165 m2
Perceeloppervlakte
Totaal aantal kamers
Kosten € 337.500 - € 367.500 v.o.n.

Omgeving

Batavia Kwartier ligt in het westen van Lelystad, pal aan het Markermeer. In deze levendige wijk vind je onder andere Batavia Stad Fashion Outlet, verschillende restaurants én één van de havens van Lelystad.

Met de ligging aan het water is Batavia Kwartier een fijne plek om te vertoeven. Aan de kade kun je heerlijk zitten en kijk je weg over het uitgestrekte water. Een perfecte plek voor wie van wonen in een bruisende omgeving houdt.

Kade 3 – Landwoningen Suyderseeboulevard

Kade 3

Landwoningen

Ruim, modern en licht

Wonen in Kade 3 is stoer en luxe wonen. De architectuur is strak en robuust met een opvallende horizontale vlakverdeling. Het eerste wat opvalt, zijn de grote glazen puien. Door de schuifpui open te zetten, kunt u heerlijk beschut buiten zitten op uw terras. Houdt u de pui dicht, dan heeft u een prachtig verlengstuk van de woonkamer.

Appartementen

De 15 appartementen zijn verdeeld over een modern complex met een strakke,  eigentijdse architectuur. De verspringende gevel versterkt het moderne karakter van het pand. Het complex staat aan de voorzijde van het plangebied, recht tegenover het water. De grote glazen gevels staan garant voor een fantastisch uitzicht richting de Bataviahaven en het Markermeer. De appartementen op de eerste drie verdiepingen hebben verschillende indelingen en oppervlakten variërend van 90 m² tot 140 m². Op de vierde en vijfde verdieping zijn in totaal vier luxe penthouses met een gebruiksoppervlak van een zeer royale 160 m² tot maar liefst 215 m².

Kadewoningen

De 6 ruime kadewoningen staan aan de boulevard van het Markermeer. Ze zijn iets opgehoogd, waardoor u prachtig uitkijkt over het water. Standaard heeft de woning een verrassende indeling met op de begane grond een woonkeuken die grenst aan de tuin met berging. Op de 1e verdieping loopt de woonkamer over de gehele verdieping, met grote licht-openingen. Uitzicht gegarandeerd! Op de 2e verdieping zijn drie slaapkamers en een complete badkamer. Wilt u de woonkamer toch liever op de begane grond? Dat kan, u kunt de functie per verdieping naar eigen wens wisselen. Het totale gebruiksoppervlak is zo’n 160 m². U kunt parkeren op een afsluitbaar parkeerterrein. Elke woning heeft een toegewezen parkeerplaats.

Landwoningen

Deze 8 bijzondere landwoningen hebben de entree en berging op de begane grond. De woningen zijn minimaal 6 meter breed en hebben een diepte van 10 meter. Het gebruiksoppervlak varieert van 170 m² tot maar liefst 207 m². De woonkamer is op de 1e verdieping, waardoor u een wijds uitzicht heeft aan de voorzijde. Aan de achterzijde grenst de woonkamer aan de tuin. Op de 2e verdieping heeft u een complete badkamer en drie slaapkamers. Door de grote raampartijen heeft u overal een mooie lichtinval. De laatste 4 woningen in het blok hebben een extra verdieping die u naar eigen wens kunt indelen en waar u ook een dakterras kunt maken. Midden in het plangebied is een binnentuin die ingericht wordt als gemeenschappelijk gebied.

Dijkwoningen

De 10 dijkwoningen zijn woningen van drie verdiepingen en van vier verdiepingen. Als u wat bijzonders zoekt, zit u hier goed, want u heeft volop indelingsmogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een splitlevel woning of een vide die de woonkamer met de keuken verbindt. Op de begane grond is een multifunctionele ruimte, woonkamer en keuken zijn op de 1e verdieping en de slaapkamers zijn op de 2e verdieping. De eventuele 3e verdieping kunt u naar wens indelen. Alle woningen in dit gevarieerde woonblok hebben minimaal 3 slaapkamers, een complete badkamer en toilet en een eigen tuin met berging en uitloop naar het gemeenschappelijk binnenterrein waar ook uw toegewezen parkeerplaats is. Er is één woon/werk woning waar een eigen entree gemaakt kan worden voor een kantoor of praktijk aan huis. Het gebruiksoppervlak van de woningen varieert van 162 m² tot 195 m².

 

Meer informatie

Kenmerken

Woonoppervlakte 169 - 227 m2
Perceeloppervlakte
Totaal aantal kamers
Kosten € 327.500 - € 392.000 v.o.n.

Omgeving

Batavia Kwartier ligt in het westen van Lelystad, pal aan het Markermeer. In deze levendige wijk vind je onder andere Batavia Stad Fashion Outlet, verschillende restaurants én één van de havens van Lelystad.

Met de ligging aan het water is Batavia Kwartier een fijne plek om te vertoeven. Aan de kade kun je heerlijk zitten en kijk je weg over het uitgestrekte water. Een perfecte plek voor wie van wonen in een bruisende omgeving houdt.

Kade 3 – Kadewoningen Suyderseeboulevard

Kade 3

Kadewoningen

Ruim, modern en licht

Wonen in Kade 3 is stoer en luxe wonen. De architectuur is strak en robuust met een opvallende horizontale vlakverdeling. Het eerste wat opvalt, zijn de grote glazen puien. Door de schuifpui open te zetten, kunt u heerlijk beschut buiten zitten op uw terras. Houdt u de pui dicht, dan heeft u een prachtig verlengstuk van de woonkamer.

Appartementen

De 15 appartementen zijn verdeeld over een modern complex met een strakke,  eigentijdse architectuur. De verspringende gevel versterkt het moderne karakter van het pand. Het complex staat aan de voorzijde van het plangebied, recht tegenover het water. De grote glazen gevels staan garant voor een fantastisch uitzicht richting de Bataviahaven en het Markermeer. De appartementen op de eerste drie verdiepingen hebben verschillende indelingen en oppervlakten variërend van 90 m² tot 140 m². Op de vierde en vijfde verdieping zijn in totaal vier luxe penthouses met een gebruiksoppervlak van een zeer royale 160 m² tot maar liefst 215 m².

Kadewoningen

De 6 ruime kadewoningen staan aan de boulevard van het Markermeer. Ze zijn iets opgehoogd, waardoor u prachtig uitkijkt over het water. Standaard heeft de woning een verrassende indeling met op de begane grond een woonkeuken die grenst aan de tuin met berging. Op de 1e verdieping loopt de woonkamer over de gehele verdieping, met grote licht-openingen. Uitzicht gegarandeerd! Op de 2e verdieping zijn drie slaapkamers en een complete badkamer. Wilt u de woonkamer toch liever op de begane grond? Dat kan, u kunt de functie per verdieping naar eigen wens wisselen. Het totale gebruiksoppervlak is zo’n 160 m². U kunt parkeren op een afsluitbaar parkeerterrein. Elke woning heeft een toegewezen parkeerplaats.

Landwoningen

Deze 8 bijzondere landwoningen hebben de entree en berging op de begane grond. De woningen zijn minimaal 6 meter breed en hebben een diepte van 10 meter. Het gebruiksoppervlak varieert van 170 m² tot maar liefst 207 m². De woonkamer is op de 1e verdieping, waardoor u een wijds uitzicht heeft aan de voorzijde. Aan de achterzijde grenst de woonkamer aan de tuin. Op de 2e verdieping heeft u een complete badkamer en drie slaapkamers. Door de grote raampartijen heeft u overal een mooie lichtinval. De laatste 4 woningen in het blok hebben een extra verdieping die u naar eigen wens kunt indelen en waar u ook een dakterras kunt maken. Midden in het plangebied is een binnentuin die ingericht wordt als gemeenschappelijk gebied.

Dijkwoningen

De 10 dijkwoningen zijn woningen van drie verdiepingen en van vier verdiepingen. Als u wat bijzonders zoekt, zit u hier goed, want u heeft volop indelingsmogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een splitlevel woning of een vide die de woonkamer met de keuken verbindt. Op de begane grond is een multifunctionele ruimte, woonkamer en keuken zijn op de 1e verdieping en de slaapkamers zijn op de 2e verdieping. De eventuele 3e verdieping kunt u naar wens indelen. Alle woningen in dit gevarieerde woonblok hebben minimaal 3 slaapkamers, een complete badkamer en toilet en een eigen tuin met berging en uitloop naar het gemeenschappelijk binnenterrein waar ook uw toegewezen parkeerplaats is. Er is één woon/werk woning waar een eigen entree gemaakt kan worden voor een kantoor of praktijk aan huis. Het gebruiksoppervlak van de woningen varieert van 162 m² tot 195 m².

 

Meer informatie

Kenmerken

Woonoppervlakte 145 - 275 m2
Perceeloppervlakte
Totaal aantal kamers
Kosten € 332.500 - € 475.000 v.o.n.

Omgeving

Batavia Kwartier ligt in het westen van Lelystad, pal aan het Markermeer. In deze levendige wijk vind je onder andere Batavia Stad Fashion Outlet, verschillende restaurants én één van de havens van Lelystad.

Met de ligging aan het water is Batavia Kwartier een fijne plek om te vertoeven. Aan de kade kun je heerlijk zitten en kijk je weg over het uitgestrekte water. Een perfecte plek voor wie van wonen in een bruisende omgeving houdt.