Openbare inschrijving: uniek appartementengebouw met voorzieningenplint bij Wijkplein Warande

30 januari 2023

Locatie openbare inschrijving Warande

Tussen de natuur en de bestaande stad van Lelystad ligt Warande. Deze jonge wijk is volop in ontwikkeling. Bij één van de ingangen van de wijk ligt het levendige Wijkplein Warande. In dit gebied is nog ruimte voor een gebouw met maximaal 28 koopappartementen en een voorzieningenplint, voor horeca, dienstverlening en bijvoorbeeld een sportcentrum. Waarbij de ontwikkelaar de opdracht krijgt een groene binnentuin bij het complex te realiseren, zodat het geheel goed aansluit op de omgeving. Marktpartijen kunnen zich vanaf 30 januari 2023 hiervoor inschrijven.

 

Wijkplein Warande

Wijkplein Warande is het voorzieningencentrum van de wijk, met scholen en kinderopvang, een supermarkt en diverse andere winkels. Het wijkplein is levendig en groen; het hart van het gebied heeft een fraai voetgangersplein met grote plantvakken. De bebouwing in het gebied bestaat uit robuuste baksteenarchitectuur.

 

Ligging appartementengebouw met voorzieningenplint

Het bouwblok met appartementen en voorzieningenplint komt aan de Buizerdlaan, tegenover de supermarkt en de rijwoningen en vormt het sluitstuk van Wijkplein Warande. De ingang van het gebouw ligt aan het voetgangersplein en de groene binnentuin voor de bewoners ligt aan de Waterbies. Het stallen van de fiets wordt in het complex geregeld en het parkeren van de auto kan om de hoek, bij de supermarkt.

 

Openbare inschrijving

Het proces van de openbare inschrijving voor marktpartijen heeft een doorlooptijd van zes weken. Het inschrijfbiljet met biedingsformulier waarin een bod wordt gedaan op de kavel moet uiterlijk 13 maart 2023 om 12.00 uur binnen zijn.

 

Informatie en stukken

Voor alle documenten, zoals bestemmingsplan(nen) Warande, tekeningen, matenplan, concept koop- en ontwikkelingsovereenkomst, informatie over de procedure, de voorwaarden etc., kunnen marktpartijen vanaf 30 januari 12.00 uur terecht op www.lelystad.nl/openbareinschrijvingen
Categorie: NieuwsProjecten in voorbereiding

Tags: Warande