Unieke appartementen Eurekabuurt in verkoop

3 februari 2021

In de toekomstige Eurekabuurt in Lelystad, langs de Zuigerplasdreef, tussen school De Zevenster en de noordkant van Porteum, bouwt projectontwikkelaar Eureka Huis binnenkort drie woontorens van elk twaalf appartementen en twee penthouses. De inschrijving is op 3 februari gestart en duurt tot 12 februari 12.00 uur.
De appartementen hebben een half inpandig balkon van ruim 10 vierkante meter en 11 vierkante meter en in elke toren twee penthouses met een dakterras van circa 70 vierkante meter.

Uniek concept
De Eurekabuurt is een uniek concept, ontstaan uit de vraag naar luxe, comfortabele en betaalbare appartementen en éénlaags woningen voor 55-plussers. De levensloopbestendige woningen zijn onderhoudsarm, energiezuinig en drempelloos. Elk appartement beschikt over een berging op de begane grond, onder het gebouw, waar zich ook de eigen parkeerplaats bevindt. Op het eigen terrein bevinden zich verder een rotonde en eigen weg met 26 parkeerplaatsen, uitsluitend bestemd voor de eigen bezoekers.

Bungalows
Naast deze appartementen bouwt Eureka Huis ook 24 bungalows. Deze zijn inmiddels allemaal verkocht. Na de bouwstart van de zes blokken van vier bungalows, wordt gestart met de bouw van de appartementen.

In de Eurekabuurt komen geen andere gebouwen te staan, het blijft een wijk op zich. De groene wijk ligt vlakbij winkelcentrum Tjalk, het Stadshart met het NS station en ziekenhuis St Jansdal.

Meer informatie

Inschrijven kan via www.eurekahuis.nl.
Categorie: Nieuws

Tags: appartementen Levensloopbestendig