Veel belangstelling op Nieuwbouw Informatiedag

26 juni 2019

‘Mooie gelegenheid om in gesprek te gaan met gemeente en ontwikkelaars’

Zaterdag 22 juni was er een Nieuwbouw Informatiedag in het stadhuis van Lelystad. De hoge temperaturen zorgden voor een publiek dat zich gericht liet informeren over wat er in de stad allemaal ontwikkeld wordt. Daarvoor fungeerden Lelystadse makelaars en ontwikkelaars met nieuwbouw in hun portefeuille als vraagbaak. Voor financieel advies konden belangstellenden in gesprek met adviseurs van verschillende banken.

Het nieuwbouwaanbod en de interesse liep sterk uiteen; van gelijkvloerse woningen dicht bij voorzieningen, tot een penthouse aan de kust, of zelfbouw in een groene omgeving geïllustreerd aan de hand van een maquette van een bijzondere villa. “Wat zijn de mogelijkheden en de kaders waarbinnen ik mag bouwen?” was een veel gestelde vraag aan de gemeente. De woningen op kavels in project De Groene Schouw (wijk Gondel) en in Schoener-west kregen veel belangstelling. Ook over het project ‘De Eenheid’ in Warande lieten bezoekers zich uitgebreid informeren.

Soms moesten bezoekers, vanwege drukte bij de stands, even geduld hebben en wachten om de bij hen levende vragen te kunnen stellen. Uiteindelijk verliet iedereen het stadhuis met de gewenste informatie.

De volgende Nieuwbouw Infodag vindt in het najaar plaats. Wie zolang niet kan wachten, vindt een overzicht van al het aanbod aan nieuwbouwwoningen op de website www.woneninlelystad.nl.
Categorie: Nieuws

Tags: