Veel belangstelling voor Nieuwbouw Infodag Warande

29 mei 2024

Nieuwbouw Infodag Warande 2024

Zaterdag 25 mei organiseerde de gemeente Lelystad een Nieuwbouw Infodag in het Kindcentrum Warande. Er was veel belangstelling voor deze dag, waar alle actuele projecten in Warande werden gepresenteerd. Zo’n 120 bezoekers lieten zich informeren door projectontwikkelaars en woningcorporatie Centrada over hun projecten en de mogelijkheden. De stand van de gemeente was ook druk bezet; er werden gesprekken gevoerd over de mogelijkheden voor zelfbouw, de beschikbare kavels in Warande en de (toekomstige) plannen in de wijk.


Alle projecten waren goed vertegenwoordigd

In Klein Nooten en Groot Nooten worden de komende tijd nieuwe woningen gebouwd. Deze werden tijdens de Nieuwbouw Infodag overzichtelijk gepresenteerd. Sommige projecten waren al in verkoop, anderen zullen binnenkort op de markt komen. Ook Centrada was aanwezig met een impressie van de huurwoningen die in Groot Nooten gebouwd gaan worden. Hiermee was het hele gebied goed vertegenwoordigd. Zo konden de aanwezigen zichzelf uitgebreid laten informeren over een specifieke woning of een toekomstig project.


Een bezoeker: “Mooi om het totaaloverzicht te zien. De bouwstijlen passen goed bij elkaar, het wordt een mooi buurtje.”


Project op Het Eiland is in verkoop gegaan

Ook op Het Eiland wordt binnenkort gebouwd. Nieuwbouw Advies Flevoland (NAF) realiseert er 8 vrijstaande en 16 twee-onder-één-kapwoningen. De woningen zijn sinds afgelopen zaterdag in verkoop, dus de bezoekers van de Nieuwbouw Infodag hadden de primeur.


Toekomstige ontwikkelingen in De Elzen

Tijdens de Nieuwbouw Infodag gaf de gemeente geen nieuwe kavels uit, maar geïnteresseerden konden de kavelkaart van De Elzen ter plekke bekijken. Deze toekomstige ontwikkeling met kavels en een projectmatige ontwikkeling komt in het najaar op de markt.


Prettige locatie in Warande

Door op deze manier alle projecten te bundelen kregen bezoekers een mooi overzicht van het totaal en was er voor ieder wat wils. Het Kindcentrum Warande bleek bovendien de ideale locatie voor de Nieuwbouw Infodag. Bezoekers kregen direct een goed beeld van de ligging van de projecten in de wijk.


Een aanwezige makelaar: “Goed georganiseerd en ook meteen een mooi moment om elkaar te spreken als makelaars en ontwikkelaars.”
Categorie: Nieuws

Tags: bijeenkomst nieuwbouw Nieuwbouwproject Warande