Veluws Ontwerpburo ontwikkelt plan volgens woonconcept Readyforliving

31 augustus 2016

Het Veluws Ontwerpburo gaat in samenwerking met Readyforliving op een kavel aan de Poelkruidstraat in de wijk Warande hun woonplan van 10 rijwoningen realiseren. Het plan is eerder door notaris Binnerts van notariskantoor Hak Rein & Vos ingeloot uit meerdere ingediende plannen op de door de gemeente Lelystad uitgeschreven openbare inschrijving.  

Op de openbare inschrijving hadden in totaal twintig met een nader uitgewerkt woningbouwplan gereageerd. De verkoop van de woningen is zaterdag 6 augustus 2016 gestart bij Buisman Makelaars aan de Zilverparkkade 15.

Royale eengezinswoningen

Het plan bestaat uit twee rijen van 5 royale eengezinswoningen, elk  op 118 m2 grond. De tuin is op het zuiden. De woningen hebben 3 slaapkamers en een ruime zolder waar een 4e slaapkamer kan worden gemaakt. De woningen zullen volledig afgebouwd en ingericht worden opgeleverd. Zo zijn de woningen voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen en kunnen de kopers hun eigen keuken en badkamer uitkiezen.  De verkoopprijzen zijn vanaf € 179.500,- v.o.n. Meer informatie bij de verkopende makelaar: http://www.buismanmakelaars.nl/


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 4 =Categorie: Nieuws

Tags: