Veluws Ontwerpburo winnaar van openbare inschrijving op projectkavel in Warande

28 juli 2016

Het Veluws Ontwerpburo is door notaris Binnerts van notariskantoor Hak Rein & Vos uitgeloot om op een kavel aan de Poelkruidstraat in de wijk Warande hun woonplan van 10 rijwoningen te mogen realiseren. Aansluitend is de reserveringsovereenkomst tussen gemeente en Veluws Ontwerpburo getekend.
Op de openbare inschrijving hadden in totaal twintig ontwikkelende partijen met een nader uitgewerkt woningbouwplan gereageerd. Dit geeft de toenemende belangstelling weer van marktpartijen om te willen gaan bouwen in Lelystad.  De plannen moesten o.a. passen  binnen het geldende bestemmingsplan en voldoen aan het beeldregieplan dat voor Lelystadse jongste nieuwbouwwijk Warande is opgesteld. Helaas voldeden slechts twee inzendingen aan alle inschrijvingsvereisten.

Het is nu aan het Veluws Ontwerpburo om al dan niet met behulp van andere partijen het plan op de markt te brengen en gerealiseerd te krijgen. De start verkoop is voorzien op  zaterdag 6 augustus tussen 11.00 en 14.00 uur bij Buisman Makelaars aan de Zilverparkkade 15.

Royale eengezinswoningen
Het plan bestaat uit twee rijen van 5 royale eengezinswoningen, elk  op 118 m2 grond. De tuin is op het zuiden. De woningen hebben 3 slaapkamers en een ruime zolder waar een 4e slaapkamer kan worden gemaakt. De woningen zullen volledig afgebouwd en ingericht worden opgeleverd. Zo zijn de woningen voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen en kunnen de kopers hun eigen keuken en badkamer uitkiezen.

Prijsindicatie van de woningen: € 179.500,- Meer informatie op deze pagina of bij de verkopende makelaar: http://www.buismanmakelaars.nl/


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 2 =Categorie: Nieuws

Tags: