VERKOOP 5 NIEUWE VRIJE KAVELS IN CENTRUM LELYSTAD GESTART

22 april 2015

Lelystad, 20 april Wie een eigen huis wil bouwen in het centrum van Lelystad, doet er goed aan om zich te verdiepen in de plannen van Parkeiland Lelystad. De ontwikkelaar, Holtkamp projectontwikkeling, biedt vijf vrij bebouwbare kavels aan tegen scherpe prijzen.
Parkeiland Lelystad is een hoogwaardige locatie die omringd wordt door groen en water. Het plan ligt centraal in Lelystad ter hoogte van de Westerdreef. Bewoners fietsen hiervandaan zo naar het centrum en de kustzone. Voor de dagelijkse boodschappen biedt het wijkwinkelcentrum uitkomst.

Het aanbod
De 5 vrije kavels zijn 530 tot 630 m² groot en hebben een goede zonoriëntatie. De kavels zijn per direct beschikbaar en worden geleverd inclusief fundering. Dit scheelt de koper ruim € 10.000,- in de bouwkosten. Daarbij stelt de ontwikkelaar de bouwplannen van de reeds gebouwde woningen kosteloos beschikbaar én is er nog een compleet nieuw woningtype ontwikkeld. Aan de hand van opties kan de woning helemaal op maat gemaakt worden. Overigens kan de kaveleigenaar er ook voor kiezen om in alle vrijheid zelf een droomhuis te (laten) ontwikkelen. Indien gewenst met hulp van Holtkamp projectontwikkeling.

Over Parkeiland Lelystad
Parkeiland Lelystad is een wooneiland aan de Westerdreef in Lelystad. Heerlijk groen en dus omringd door water.  Een deel van de kavels is verkocht inmiddels bebouwd. Voor geïnteresseerden loont het dus de moeite om te gaan kijken en de sfeer te proeven. Dit zijn de laatste vijf kavels die verkocht worden. De prijzen lopen van € 106.000,- tot € 126.000,- incl. BTW. Voor meer informatie kijk op www.parkeiland-lelystad.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × twee =Categorie: Nieuws

Tags: