Verkoop Duin en Water Lelystad start dit voorjaar

9 maart 2021

Duin en water

Dit voorjaar start de verkoop van Duin en Water in Lelystad. Met dit project realiseert Van Wijnen in totaal 122 woningen, waarvan in de eerste fase 24 vrijstaande en halfvrijstaande huizen worden gebouwd. De woningen zijn straks te koop vanaf 300.000 euro en komen in een duinlandschap bij woonpark Houtribhoogte te liggen. Grenzend aan een jachthaven en op vijf minuten fietsen van Bataviakwartier, met zijn jachthaven en fashion outlet. Kopers kunnen bij Duin en Water hun woning grotendeels naar eigen wens ‘optuigen’.


Woningen die je naar eigen wens kunt optuigen

De woningen in Duin en Water zijn zogeheten groeiwoningen. Die woningen kun je als koper helemaal naar eigen wens verder vormgeven. Standaard zijn de woningen tweelaags met een plat dak. Maar dit kun je dus laten ‘groeien’ met diverse uitbreidingen. Zoals een halve of hele extra woonlaag, een uitbouw met slaapkamer en badkamer (waarmee je huis levensloopgeschikt is) of een garage. De eerste fase van Duin en Water, die nu in verkoop is, telt straks 24 halfvrijstaande en vrijstaande huizen. In totaal krijgt het project 122 huizen.


Wonen in een wild duinlandschap

De naam Duin en Water zegt alles over de omgeving. Het project verrijst in een wild duinlandschap, aan slingerende klinkerstraatjes vlakbij de Lelystadse kust. Dat duinachtige landschap strekt zich bovendien uit over een oppervlakte van maar liefst zo’n 10.000 vierkante meter.


Op de hoogte blijven?

Op de projectwebsite duinenwaterlelystad.nl kun je je woonwensen doorgeven, een eigen woondossier aanmaken en je kunt je inschrijven voor de specifieke nieuwsbrief Duin en Water.

Meer informatie over de vrijstaande woningen.

Meer informatie over de halfvrijstaande woningen.
Categorie: Nieuws

Tags: Nieuwbouwproject tweekapper vrijstaande woning