Verkoop Flevo Golf Resort in Lelystad in de lift

21 september 2016

Het was zaterdag 17 september druk tijdens het open huis van het Flevo Golf Resort in Lelystad. Een vijftigtal geïnteresseerden werd rondgeleid op de bouwlocatie en bezocht het verkoopcentrum aan de Parlaan.

Het gaat goed met de verkoop van de woningen in de sfeervolle villawijk. ‘Dit jaar hebben we al 24 huizen verkocht. Momenteel zijn 18 huizen in aanbouw’, zegt Henk Dop, directeur van Dop Makelaars. Bouwbedrijf Hof bouwt er nieuwe woningen: vrijstaande bungalows en vrijstaande villa’s in de sfeervolle stijl van de jaren 30.

‘De bouwer is erg flexibel. Heeft u speciale wensen? Alles is bespreekbaar!’, zegt Henk Dop. ‘De vele opties om je woning naar eigen idee uit te voeren, de royale kavels, het wonen op de golfbaan zonder enige verplichting, de grootte van de kavel zelf kunnen bepalen en de aanwezigheid van jachthavens en het Zuigerplasbos op loopafstand maken dit project uniek.’

‘Nieuwe bewoners kunnen bovendien gebruik maken van het aanbod om gratis golfles te krijgen van een professional, om zo het spel onder de knie te krijgen en het eerste jaar gratis te oefenen’, vertelt hij enthousiast.

Meer informatie over Flevo Golf Resort? Het team van Dop Makelaars staat 7 dagen per week voor u klaar. Het verkoopcentrum van het Flevo Golf Resort is te vinden aan de Parlaan 2 in Lelystad. Meer informatie: 0320 – 264175 of www.flevogolfresort.nl .


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − elf =Categorie: Nieuws

Tags: