Verwelius Development BV bouwt in Klein Nooten in Warande Lelystad

26 oktober 2023

Project De Notentuin Warande

Verwelius Development B.V. en de gemeente Lelystad hebben de koop- en ontwikkelingsovereenkomst voor nieuwbouwproject De Notentuin ondertekend. Het project ligt in Warande in het buurtje Klein Nooten. In totaal realiseert Verwelius 36 woningen, waaronder 14 rijwoningen, 18 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen.

 

Verwelius is een familiebedrijf gevestigd in Huizen. Een landelijk werkende ontwikkelaar die in het verlengde hiervan ook bouwt, belegt, beheert en financiert. De komende maanden werkt Koop + Partners Architecten het ontwerp verder uit. Naar verwachting kunnen de eerste woningen in het 4e kwartaal 2023 in verkoop en kan in het voorjaar van 2024 de eerste heipaal geheid worden. Het ondertekenen van de koop-en ontwikkelingsovereenkomst is een mooie mijlpaal in goede samenwerking met partijen.

 

De Notentuin

Op een unieke locatie in Warande, tussen het Esdoornpark en de Torenvalktocht ontwikkelt Verwelius het project ‘De Notentuin’ in de buurt Klein Nooten. De statige lanen geven deze buurt een kenmerkend karakter. Met lage goten en natuurlijk ogende materialen, krijgen de woningen een landelijk dorpse stijl passend bij de omgeving.

 

Planning en verkoop

De Notentuin is nog in ontwikkeling en de plannen krijgen steeds meer vorm. Zodra de plannen gereed zijn en de verkoop van de woningen van start gaat, wordt dit bekend gemaakt. Onder andere via de website www.denotentuin.nl en deze website.

 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over De Notentuin op www.denotentuin.nl. U kunt zich ook aanmelden op deze website om op de hoogte te blijven.
Categorie: Nieuws

Tags: Klein Nooten Nieuwbouwproject Warande