Virtuele maquette toont in 3D toekomstbeeld van Warande

31 augustus 2016

De gemeente Lelystad heeft voor een optimale presentatie van haar kavelaanbod de virtuele maquette die van de wijk Warande is gemaakt geactualiseerd. Dat geeft een goed beeld, niet alleen van de bestaande situatie in de wijk, maar ook hoe het eindbeeld van de wijk eruit gaat zien. De vernieuwde maquette wordt gepresenteerd en ingezet op de informatiemarkt tijdens de Warandedag, zaterdag 3 september van 12.00 – 16.00 uur.

Nieuw in de maquette is een aantal driedimensionale voorbeeldwoningen die naar believen op elke willekeurige kavel in de maquette kunnen worden geplaatst. Met de kavelgrenzen kan in de maquette worden geschoven. Zo bepaalt men zelf de grootte en daarmee de prijs van de kavel. De maquette toont ook de zon- en schaduwwerking van een woning op de betreffende kavel door de seizoenen heen. Een geïnteresseerde koper krijgt daarmee een goed beeld van hoe hij zijn mogelijk toekomstige woning gaat ervaren.

Kavelverkoop

Medewerkers van het gemeentelijk Informatieplein Wonen ontvangen u graag in hun stand op de Warandedag. Zij kunnen u alles vertellen over wat er komt kijken bij het kopen van een bouwkavel. In de kavelinformatiestand komt u bovendien kopers tegen die in Warande eerder een kavel hebben gekocht. Zij  kunnen u uit eigen ervaring vertellen hoe een koopproces van een kavel in zijn werk gaat en geven daarbij de nodige tips.

Meer informatie

Wilt u naar aanleiding van de Warandedag meer informatie over wonen in Warande en de mogelijkheden voor het bouwen van een woning, dan kunt u altijd terecht bij het Informatieplein Wonen & Ondernemen in de hal van Stadhuis, De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur, tel. 0320-278555, wonen@lelystad.nl. Alle informatie over wat er in Lelystad  aan woningen en kavels wordt aangeboden, vindt u op de website www.woneninlelystad.nl .


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht + 8 =Categorie: Nieuws

Tags: