Volgende fase Parkwijk Lelystad start op 10 september

20 juli 2020

Na de zomervakantie start de verkoop van 17 zogeheten PPO-woningen in Parkwijk Lelystad. Op donderdag 10 september gaan deze 17 buitengewone rijwoningen in verkoop. Wat deze woningen zo uniek maakt, is dat je als koper zelf jouw huis samenstelt tegen de kosten van een projectmatig gebouwde woning. Daarom heet het ook Projectmatig Particulier Opdrachtgeverschap (PPO). Op donderdag 10 september zijn de definitieve prijzen en de verkoopdocumentatie bekend van de 17 PPO-woningen. Ook start dan de online inschrijving van deze woningen. Om in aanmerking te komen, meld je je eerst als belangstellende aan en maak je vervolgens een woondossier – met jouw specifieke woonwensen – aan op de site van Parkwijk Lelystad. Het digitale inschrijfformulier staat vanaf 10 september dan klaar in jouw online woondossier. Het aankoopproces kan je vervolgens op de voet volgen.

Steeds meer bekend

In de aanloop naar ‘startdatum verkoop’ is er steeds meer bekend over de PPO-woningen. Via website en nieuwsbrief kom je te weten wat voor keuzemogelijkheden er allemaal zijn en wat de woningen minimaal en maximaal gaan kosten. Zo kun jij bepalen of zo’n buitengewone rijwoning iets voor jou is.
Kijk op de site van Parkwijk Lelystad voor meer informatie en over start verkoop van de 17 PPO-woningen. Daar kun je je ook aanmelden voor de reguliere nieuwsbrief over de ontwikkeling van Parkwijk.
Categorie: NieuwsProjecten in voorbereiding

Tags: Parkwijk