Wonen en ondernemen combineren in het Stadshart

22 februari 2023

Pleinwoningen Parkwijk Lelystad

Binnenkort start de verkoop van 4 unieke Pleinwoningen in Parkwijk Lelystad. Deze woningen liggen direct aan een groen plein met speeltuin en hebben een woonoppervlakte van 140 vierkante meter. De begane grond van 58 m2 is op allerlei manieren in te richten. Er is zelfs de mogelijkheid voor een commerciële ruimte, zoals een eigen atelier of, koffiebar of bistro aan huis. Dit maakt wonen en ondernemen perfect te combineren. Bij iedere woning komen twee parkeerplaatsen, wat erg handig is in het Stadshart.


PPO-woningen: nog 2 te koop
De Pleinwoningen zijn voorlopig de laatste woningen die in Parkwijk in verkoop gaan. Van de 10 rij- en hoekwoningen die onlangs in de verkoop zijn gegaan zijn er nog twee te koop. Van Wijnen bouwt deze woningen in Projectmatig Particulier Opdrachtgeverschap (PPO), wat betekent dat kopers maximaal betrokken worden bij het samenstellen en ontwerpen van hun woning. De verwachting is dat na de zomer de bouw kan starten.

De start van de bouw van de 28 PPO woningen die eerder al verkocht waren, is in maart van dit jaar. Naar verwachting kunnen de nieuwe bewoners dit najaar van hun woning gaan genieten.

 

Kijk voor meer informatie op www.parkwijklelystad.nl

 
Categorie: Nieuws

Tags: Levensloopbestendig nieuwbouw Parkwijk