Woningmarktpresentaties op Warandedag

31 augustus 2016

Woningmarktpresentaties op Warandedag

Op de Warandedag geven verschillende marktpartijen acte de presence. Dit mag u verwachten:

Woonconcept ReadyforLiving

Samen met Buisman makelaars presenteert Readyforliving haar al op verschillende plekken in Lelystad gerealiseerde woonconcept: de oplevering van een kant en klaar bij de koopprijs inbegrepen ingerichte woning. Momenteel heeft Readyforliving via Buisman makelaars een project van 2 x vijf rijwoningen in de Poelkruidstraat in de verkoop. Ook is nog een woning te koop in het project Heeren van Warande. En Readyforliving heeft nog meer woningbouwplannen in Warande. Vraag ernaar bij hun stand op de Warandedag.

Als u wilt kijken in een van de woningen van Readyforliving, dat mag. U bent welkom een woning van binnen te bekijken in het project Dotterbloemhof fase 1 dat nu in aanbouw is. Readyforliving heeft ook ontwerpen van vrijstaande woningen die op een van de bouwkavels in Warande kunnen worden gerealiseerd. Eén zo’n conceptwoning is driedimensionaal gevisualiseerd en wordt zichtbaar gemaakt in de virtuele maquette van Warande.

Vrijstaande woningen van Bokade

Bokade realiseert op twee bouwkavels, aan de Wederiklaan respectievelijk Parnassialaan een aantal vrijstaande woningen. Een woning aan de Wederiklaan is reeds in aanbouw en u bent op Warandedag van harte welkom er een kijkje te nemen. In de stand op het evenemententerrein van park Het Scheepswrak vindt u alle informatie die over de woningen voorhanden is. Het type Schuttershuys (te realiseren aan de Parnassialaan) is ook driedimensionaal te zien in de virtuele maquette die van Warande is gemaakt. De woning kan in principe op elke kavel in Warande worden gerealiseerd. De presentatie van de projecten van Bokade wordt samen gedaan met de betrokken makelaars De4Linden en AB Wonen.

Tweekappers van Hettebouw (verkoopmakelaar: Sloterwijk & Heinen Makelaars)

Aan de Wederiklaan bouwt Hettebouw 6 compleet afgewerkte geschakelde twee-onder-een-kapwoningen met als verkoopmakelaar Sloterwijk & Heinen Makelaars. Op de kavel daaraan grenzend, aan de Boterbloemhof verrijzen negen luxe compleet afgewerkte woningen: 7 tussenwoningen  en 2 hoekwoningen. Op de informatiestand op de Warandedag vindt u uitgebreide informatie over de woningen en kunt u zelf een kijkje nemen op de beoogde bouwlocatie. Ook presenteert Sloterwijk & Heinen Makelaars een twee-onder-een-kap woning die op een van de beschikbare bouwkavels in Warande kan worden gebouwd. Om een goed beeld te geven van hoe zo’n tweekapper op een kavel tot zijn recht komt, is deze als te bouwen voorbeeldwoning in de virtuele maquette Warande opgenomen.

 

Scandinavische bouwstijl Groenveste

Groenveste is een bedrijf dat onder andere woningen in Scandinavische stijl op de markt brengt. Een woning met een bouwstijl die past in het Hollandse cultuurlandschap, ook van Warande. Groenveste maakt gebruik van de innovatieve bouwsoftware BIM.  Daarmee krijgt iedere koper/bewoner zijn eigen maatwerkhuis voor een duidelijke en betaalbare prijs. Laat u informeren bij de stand op de Warandedag.

Maatwerk van Heutink Bouw

Bij Heutink Bouw kunnen bezoekers van de Warandedag terecht voor een reeks aan mogelijke woningontwerpen op een van de beschikbare bouwkavels in Warande. Eén woning van Heutink Bouw is opgenomen in de virtuele maquette Warande en daarmee driedimensionaal vanuit verschillende posities op elke gewenste kavel te bekijken.

Betaalbare en duurzame woningen van Top-home

Top-home is een (Lelystads) bedrijf dat zich bezighoudt met ontwerpen en realiseren van vrijstaande, betaalbare, duurzame, energiezuinige en onderhoudsarme woningen. Top-home begeleidt mensen die alleen of samen willen bouwen met een economisch en ecologisch oog, oftewel op ‘econologische’ wijze. De woningen van Top-home kunt u op de Warandedag in 3D met een ‘virtual reality’ bril bekijken.

Flexibiliteit bij kavelverkoop

Bij de gemeentelijke medewerkers van het Informatieplein Wonen & Ondernemen kunt u op de Warandedag terecht voor alle informatie over de nog beschikbare bouwkavels. De meeste kavels in Warande hebben flexibele kavelgrenzen. Dus u kunt de door u gewenste kavel zo breed en zo groot maken als u zelf wilt. In de virtuele maquette Warande wordt u dat meteen zichtbaar gemaakt.

En u kunt voorbeelden van woningen in de maquette (laten) plaatsen. Daarmee krijgt u een beeld van uw mogelijk toekomstige woning en woonlocatie in de Warande. Daarbij wordt u ook de zon- en schaduwwerking van de woning op de door u gewenste kavel door de seizoenen heen getoond. Op verzoek krijgt u een foto van uw (voorbeeld)woning op de door u gemeenste kavel per mail toegestuurd. De gemeente heeft kavels voor met name vrijstaande woningen, maar er zijn ook kavels waarop tweekappers kunnen worden gebouwd.

In de gemeentelijke stand kunt u ook terecht voor het kavelverkoopproces. Uiteraard wordt u dat uitgelegd door de medewerkers van het Wooninformatieplein en nemen zij u mee door het 8-stappenplan. Maar er zijn ook kopers van een kavel die u uit eigen ervaring vertellen wat de do’s en de don’ts zijn.

Van harte welkom!

Drijvend Wonen

Aan de Oeverzegge in Warande hebben bewoners hun droom van een drijvende woning gerealiseerd. Voordat het zover was, is er veel werk verzet. De bewoners van dit project vertellen graag over hun ervaringen en hoe zij hun droom hebben kunnen verwezenlijken.

Meer informatie over het programma van de Warandedag vindt u op www.lelystad.nl/warande


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + 6 =Categorie: Nieuws

Tags: