Woonbeleving centraal op www.woneninlelystad.nl.

12 augustus 2012

Maandag 3 december lanceerde wethouder Jop Fackeldey samen met directeur City Marketing Lelystad Robert Hartman de nieuwe woonwebsite www.woneninlelystad.nl. 

Op deze nieuwe website komt de nadruk specifiek te liggen op de woonbeleving van Lelystad.Bezoekers worden verrast met de bijzondere woonmogelijkheden van Lelystad. Van informatie over nieuwbouw en bestaande bouw tot de mogelijkheden voor zelfbouw en huren in Lelystad. Potentiële en huidige bewoners vinden op de website gemakkelijk alle wooninformatie van Lelystad bij elkaar.

De website vermeldt duidelijk waar bezoekers terecht kunnen voor meer informatie over de woonproducten en –diensten van de diverse woonpartners als gemeente (o.a. voor kavels, vergunningen en beleid), makelaars en ontwikkelaars. Ook zijn de doorlinks naar de platforms als Funda en Niki (voor nieuwbouw) opgenomen. Op de website is ook de film Lelystad, city of the future te zien die een beeld geeft hoe Lelystad er in de toekomst uit kan komen te zien.

“Met deze nieuwe woonwebsite maken we het de woonconsument nog makkelijker. Alle woonmogelijkheden in Lelystad passeren de revue om de mensen te verrassen en te verleiden in Lelystad te komen wonen. Wel zo gastvrij!” stelt wethouder Fackeldey.

Directeur CML Robert Hartman geeft aan dat de website niet stil zal staan. “Komend jaar volgen er filmpjes op de site waarin bewoners ervaringen vertellen over de voor hen ideale vorm van wonen in Lelystad. Voor de een is dat een huurwoning of  een koopappartement in het stadshart, voor de ander juist zelf bouwen naar eigen wens en ontwerp of een bestaande woning aan het water. Zo krijgt de woonbeleving op de website naast de vele foto’s nog meer vorm.”

Lelystad geeft lucht aan bijzondere woondromen. Wonen aan het water, dichtbij het bos of bouwen helemaal naar eigen wens en ontwerp, zelf of samen met anderen. Geen woonwens is te gek. Lelystad geeft alle ruimte en vrijheid. www.woneninlelystad.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 2 =Categorie: Nieuws

Tags: