Woonburo Flevoland maakt plan voor 8 woningen in Warande

16 juni 2017

Woonburo Flevoland is met een ontwerp voor 8 vrijstaande woningen als winnaar tevoorschijn gekomen uit een kavelloting bij notaris Fenneke Koster-Joenje van FKJ Notariskantoor. Het gaat om een invulling van de met de nummers 1.1.10-1 en 1.1.10-2 aangeduide bouwlocaties aan de Parnassialaan in de wijk Warande. De gemeente Lelystad en Woonburo Flevoland zijn een reserveringsovereenkomst aangegaan. Het plan komt nu zo spoedig mogelijk in verkoop.

Unieke vrijstaande woningen

Het plan van Woonburo Flevoland voldoet aan het beeldregieplan Warande en heeft van de welstandscommissie een goede beoordeling gekregen. De unieke vrijstaande woningen zijn ruim, licht en vrij in te delen naar de wensen van de koper. ‘Op de begane grond vind je –naast een speelse woonkamer en grote keuken- twee slaapkamers en een badkamer, die ook in te richten zijn als bijvoorbeeld kantoorruimte. De eerste verdieping biedt plaats aan maar liefst vier slaapkamers en een badkamer. De groene, ruime kavels hebben een gemiddelde oppervlakte van 500 vierkanter’, vertelt Jeroen Lobel, eigenaar van Woonburo Flevoland.

Woonklaar opgeleverd

‘De woningen, getekend door architect Wiebe Schilder, worden woonklaar opgeleverd. Dit betekent dat we de wanden en plafonds netjes afwerken, de vloeren leggen en de door de koper geselecteerde keuken en badkamers plaatsen. Casco oplevering behoort ook tot de mogelijkheden. Ons doel? Unieke en veelzijdige (levensloopbestendig) woningen bouwen, waar mensen zich thuis voelen.’

Start verkoop

De gemeente Lelystad is tevreden met het ingediende bouwplan en heeft met Woonburo Flevoland een creatieve lokale partij met oog voor detail. ‘We bestaan sinds 2011. Wij leveren kwaliteit, springen in op de wensen van bewoners en werken met passie aan mooie projecten in Flevoland’, aldus Jeroen Lobel.

Start verkoop

De woningen gaan naar verwachting medio juli 2017 in de verkoop. Vanaf die tijd zal het project worden gemeld op www.woneninlelystad.nl. Geïnteresseerden kunnen zich alvast als belangstellende inschrijven door een mailbericht te sturen naar info@woonburo-flevoland.nl .
Categorie: Nieuws

Tags: Warande