Woonkwaliteit Warande in de etalage op open dag

18 augustus 2016

Wie meer wil weten over de woonmogelijkheden in de Lelystadse wijk Warande, heeft daarvoor zaterdag 3 september de ultieme gelegenheid. Dan is het Warandedag! Van 12.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom.

Niet alleen wordt het woningaanbod, zowel nieuwbouw als bestaand, gepresenteerd. U krijgt ook alle gelegenheid om woonervaringen te delen met de bewoners van Warande. Zij leiden u graag rond en tonen op een informatiemarkt waartoe creativiteit en pioniersgeest  in staat zijn. Er is een open huizenroute; bewoners heten u welkom in hun huis en vertellen u uit eigen ervaring hoe zij Warande beleven en welke verwachtingen zij voor de toekomst van de wijk hebben. Kopers van een bouwkavel informeren belangstellenden over het door hen doorlopen koop- en bouwproces. Met het aantrekken van de woningmarkt, zijn ook de groeiverwachtingen toegenomen. Realisering van het eerste deelplan komt nu in een snel(ler) tempo dichterbij. Momenteel wordt al hard gewerkt aan het definitief inrichten van de beide hoofdlanen in de wijk: de Parnassialaan en de Wederiklaan. Hoe de wijk er de komende jaren uit gaat zien, heeft de gemeente gevisualiseerd in een digitale 3D maquette. Daarin zijn de toekomstige bebouwing als ook de bouwmogelijkheden opgenomen. Om te laten zien wat er op de nog uit te geven particuliere bouwkavels in Warande mogelijk is, presenteert aan aantal ontwikkelaars op de Warandedag een divers aantal woningtypen. Enkele daarvan zijn op 3 september als voorbeeldwoning opgenomen en te zien in de 3D maquette. Daarmee krijgt u een reëel beeld van hoe uw mogelijk toekomstige woning, op elke willekeurige kavel, erbij ligt in zijn omgeving, wat de zon- en schaduwwerking is en wat de seizoensinvloeden daarop zijn.

Bij de medewerkers van het gemeentelijk Informatieplein Wonen vindt u tijdens de Warandedag alle informatie over nieuwbouw en kavels en kunt u terecht voor vragen over koopproces en gemeentelijke procedures.

De volgende ontwikkelaars en makelaars presenteren zich op de Warandedag met nieuwbouwplannen en of in de wijk te koop staande woningen: ReadyforIiving, Sloterwijk en Heinen, Buisman Makelaars, De4Linden, Marktmakelaar, Groenveste, Heutink Bouw.

De Warandedag omvat nog veel meer dan alleen een presentatie van de woonmogelijkheden en omvat een scala aan publieksattracties en –activiteiten, ook voor kinderen. Bezoekers krijgen daarmee niet alleen een beeld van de wijk, maar ook van hun (actieve) bewoners.

Kijk voor het volledige programma van de Warandedag en voor de laatste actualiteiten op ‘Welkom in Warande’. Voor een overzicht van het woningaanbod in Lelystad, inclusief Warande kijkt u op www.woneninlelystad.nl .


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + 10 =Categorie: Nieuws

Tags: