Zaterdag 1 oktober van 11.00 uur tot 15.00 uur OPEN HUIS ROUTE in Lelystad

30 september 2016

Zaterdag 1 oktober organiseren ook Lelystadse makelaars weer hun jaarlijkse ‘open huis route’. Van 11.00 tot 15.00 uur bent u welkom bij honderden huiseigenaren die zo gastvrij zijn om u te ontvangen! Huiseigenaren leiden u gastvrij rond! ‘De tijd om een huis te kopen is NU!

Wanneer je op dit moment een hypotheek afsluit voor tien jaar vast met Nationale Hypotheek Garantie, betaal je nog geen 2 % procent aan rente. Kopen is dus echt veel voordeliger dan huren!’ aldus het advies van de makelaars. De open huis routes zijn laagdrempelig. U kunt meerdere woningen op deze dag bekijken. Ook het binnenlopen bij een woning waar je normaal gesproken niet zo snel een afspraak voor zou maken, kan positieve verrassingen opleveren.

Kijk op de sites van de verschillende Lelystadse makelaars (https://www.woneninlelystad.nl/over-lelystad-wonen) over het aanbod van woningen dat op zaterdag 1 oktober is te bezichtigen en maak uw keuze! Bijvoorbeeld: Aanbod open huisroute Marktmakelaar: http://www.marktmakelaar.nl/12-cff6/aanbod-resultaten?PropertyType=Residential&ForSaleOrRent=For_Sale&Take=10&MustHaveOpenHouse=true&IsCustom=true

Heeft u nog vragen tijdens het open huis? Kom gewoon langs! De kantoren van de meeste makelaars zijn van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − elf =Categorie: Nieuws

Tags: