Zaterdag 15 december ReadyforLiving WinterWoonDag

11 december 2018

Ontwikkelaar ReadyforLiving heeft in haar projecten in Warande nog een aantal woningen beschikbaar: grachtenpanden, twee-onder-één-kapwoningen en een vrijstaande villa. De huizen zijn volledig ReadyforLiving bij oplevering. Kopers kunnen als onderdeel van de koopsom een luxe keuken, luxe badkamer, vloer- en wandafwerking uitzoeken. Kom alles te weten over de projecten van ReadyforLiving op de WinterWoonDag op zaterdag 15 december tussen 11.00 en 13.00 uur aan de Zilverparkkade 15 in Lelystad.

 

Spiegelgracht – 159 m2 met woonkeuken  

Het project Spiegelgracht biedt XXL-grachtenpanden van 159 m2 verdeeld over drie lagen. De huizen hebben een royale woonkeuken met openstaande deuren naar tuin aan het water op de begane grond, een grote woonkamer van 50 m2 op de eerste verdieping en drie royale slaapkamers en een luxe badkamer op de tweede verdieping. Bij dit huis is alle binnenafwerking, zoals een luxe hoogglans of matte keuken met granieten werkblad, wandafwerking en laminaatvloeren door de hele woning en een complete badkamer met grote tegels (60×60 op de vloer), Villeroy & Boch-sanitair en Hansgrohe-kranen, onderdeel van de verkoopprijs. Dit kunnen kopers allemaal uitzoeken in de eigen showroom van ReadyforLiving. De grachtenpanden liggen direct bij de basisschool, kinderdagverblijf en supermarkt. Er zijn twee eigen parkeerplaatsen bij iedere woning. Koopsom vanaf € 296.950,- v.o.n. Er zijn nog drie grachtenpanden beschikbaar. Opties worden vergeven tijdens de WinterWoonDag.

 

Tō Parnassia – halfvrijstaande villa’s en 1 vrijstaande villa beschikbaar

Bij Tō Parnassia, aan de Parnassialaan in Warande, gaat ReadyforLiving zelfs nog verder. Als onderdeel van de koopsom worden deze huizen ook nog voorzien van een aangelegde tuin en raamdecoratie. Het huis is dus ‘helemaal af’ bij oplevering! De halfvrijstaande villa is 139 m2 of 147 m2 groot en hebben een mooie oprit. Het huis heeft klassieke details als dakoverstellen en dubbele tuindeuren. Koopsom vanaf € 364.950,- v.o.n. inclusief alle luxe binnenafwerking, naar smaak van de koper. Er zijn nog twee van deze huizen beschikbaar.

 

De vrijstaande villa (159 m2) ligt op een mooi hoekkavel van 508 m2 en heeft een opvallend puntdak. Binnen is er een opvallende U-vormige woonkamer met veel ramen en fraaie dubbele tuindeuren. Boven drie slaapkamers en een luxe badkamer. De tweede verdieping is een geweldige ruimte onder de kap. Ook hier is de koopsom inclusief alle binnenafwerking en raamdecoratie naar smaak van de koper en een aangelegde tuin. De laatste villa heeft een koopsom van € 489.950,- v.o.n.

Ook op de laatste huizen van Tō Parnassia kun je optie nemen tijdens de WinterWoonDag.

 
Categorie: AgendaNieuws

Tags: