ZATERDAG 22 OKTOBER: OPEN HUIS KOLBERGSTRAAT (HANZEPARK)

19 oktober 2016

Zaterdag 22 oktober organiseren VLIEG makelaars Lelystad en makelaardij De4Linden een Open Huis voor nog 14 door Ter Steege Vastgoed te bouwen woningen in de Kolbergstraat, HanzePark.  De kopersbegeleider van Ter Steege is ook aanwezig. U bent welkom tussen 11.00 en 14.00 uur. De ontvangst is in een reeds gerealiseerde woning, Kolbergstraat 53.
In de Kolbergstraat zijn reeds 5 van de in totaal 19 geplande woningen gerealiseerd. Om de nog te bouwen 10 halfvrijstaande woningen (type Wouwer en Obrecht) en 4 vrijstaande woningen (type Ruysdael) onder de aandacht van een breed koperspubliek te brengen wordt zaterdag 22 oktober 2016 het Open Huis georganiseerd. De reeds gebouwde woningen (1 vrijstaande en 4 tweekappers) geven een goede indruk van wat kopers mogen verwachten.

De Kolbergstraat is een ruime straat met mooie beplanting en goed geïntegreerde parkeergelegenheid. De woningen, in drie verschillende typen, hebben een uniek karakter, ontworpen in de voor HanzePark kenmerkende Dudok-stijl.

Statige uitstraling
De vormgeving van de halfvrijstaande woningen is uitgevoerd met afwisselende dakstanden. Door het ten opzichte van elkaar haaks plaatsen van de daken ontstaat een gevarieerd en uitnodigend straatbeeld en krijgen de woningen een statige uitstraling.

Jaren dertig stijl
Karakteristiek aan de vrijstaande woningen  zijn de geïntegreerde hoekerkers. Dit kenmerkt  de jaren dertig stijl. Door de toepassing van veel ramen kent  de woning veel lichtinval en ontstaat een ruimtelijk effect in het interieur.

Alle woningen worden gebouwd op ruime kavels. Dit biedt de mogelijkheid om de tuin optimaal te betrekken bij de woning. Een presentatie van HanzePark en van het project in de Kolbergstraat vindt u op de woonsite Wonen in Lelystad.

Ontvangst en informatie
U wordt zaterdag 22 oktober ontvangen in de vrijstaande woning, Kolbergstraat 53 (bouwnummer 34). Tijdens het Open Huis krijgt u een brochure, prijslijst en een technische omschrijving van de woning mee.

Heeft u nog vragen tijdens het Open Huis? Kom gewoon langs voor een persoonlijk gesprek! Meer informatie en verkoop bij de verkopende makelaars:, Vlieg makelaars, De 4 Linden en bij bouwer/ontwikkelaar Ter Steege.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 4 =Categorie: Nieuws

Tags: