Zwevende villa’s Warande nu inclusief alle binnenafwerking

23 maart 2018

Ontwikkelaars en architecten Bets en Oudendorp gaan voor hun project De Zwevende villa’s samenwerken met ReadyforLiving Projectontwikkeling. De 8 halfvrijstaande- en 3 vrijstaande villa’s die zijn gepland aan de Wederiklaan in Warande worden nu aangeboden met alle luxe binnenafwerking als onderdeel van de verkoopprijs.

De drielaagse huizen zijn zeer ruim, 168 m2, en liggen op kavels van tussen de 261 m2 en 375 m2. Direct tegenover de woningen komt het Olmenpark. Standaard worden de villa’s uitgevoerd met een uitbouw van 1.80 meter aan de achterzijde, waardoor er een grote living ontstaat: alle ruimte voor een leefkeuken en grote eettafel!

De koopsom is straks inclusief luxe keuken, luxe badkamer met royaal tegelwerk (o.a. 60×60 cm op de vloer) Villeroy & Boch-sanitair en Hansgrohe kranen, vloer- en wandafwerking. Alle luxe binnenafwerking kunnen kopers naar eigen smaak uitzoeken in de ReadyforLiving-showroom.

Prijzen en overige verkoopinformatie worden medio volgende week bekendgemaakt.

Informatiemoment 29 maart

Meer weten over het project? Donderdag 29 maart tussen 18.00 en 19.00 uur is er een informatiemoment in de showroom van ReadyforLiving aan de Schoepenweg 59A in Lelystad. De architecten en ontwikkelaars van Bets en Oudendorp, ontwikkelaars van ReadyforLiving en de makelaars zijn hierbij aanwezig.

Voor meer informatie over De Zwevende villa’s kun je je inschrijven op de nieuwsbrief van ReadyforLiving. Geef hierbij aan dat je interesse hebt in de Zwevende villa’s.

Meer informatie
Categorie: Nieuws

Tags: tweekapper Vrijstaand Warande