Infoavond over vrijstaand wonen op kavels in Lelystad

17 november 2016

Kom maandag 28 november van 18.00 tot 21.00 uur naar het kantoor van de Rabobank Flevoland in Lelystad, adres: Het Ravelijn 50. Samen met Groenveste Ontwikkeling & Bouw, de Rabobank en de gemeente Lelystad kunt u zich vrijblijvend oriënteren op de woonconcepten die Groenveste op de in Lelystad beschikbare kavels kan realiseren.

Groenveste bouwt met behulp van het Bouwinformatiemodel (BIM). Het bouwconcept biedt veel ruimte voor persoonlijke voorkeuren. Zo wordt maatwerk geleverd, ook bij de keuze voor een energiezuinig of energieneutraal huis. Wie na een eerste oriënterend gesprek een ontwerp, inclusief een 3D impressie, wil laten uitwerken met een kostenopgave, krijgt de kosten daarvan bij het verstrekken van de opdracht terug.

Op de infovond komt ook het financieren van de kavel en de bouw van het woonhuis aan de orde. Om meer inzicht te krijgen in wat u kunt lenen en wat de financiële mogelijkheden zijn bij een (duurzame) woning kunt u maandagavond 28 november geheel vrijblijvend speeddaten met één van de hypotheekadviseurs van de Rabobank. Zo krijgt u snel inzicht of u uw droomhuis kunt betalen.

Medewerkers van het Informatieplein Wonen van de gemeente Lelystad zijn aanwezig om informatie te geven over het kavelproces, de beschikbare kavels, bestemmingsplan, bestemmings- en beeldregieplannen. En, voor mensen van buiten Lelystad, algemene informatie over Lelystad als aantrekkelijke woonstad.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 17 =Categorie: Nieuws

Tags: