screenshot-5--virtuele-maquette-warande
Kavels - copy
Image is not available
Image is not available

Zelf bouwen in Lelystad

Zelf een huis bouwen 
Zelf een eigen huis bouwen. Daar komt nogal wat bij kijken. Maar Lelystad maakt het je makkelijk. Hier bouw je in een aantal stappen je droomhuis. En onze medewerkers Kavelverkoop bieden hierbij ondersteuning.

 

Hoe werkt de kavelkaart?

Alleen als een particuliere kavel beschikbaar is (op groen staat op de kavelkaart), kun je een optie aanvragen. Ben je de eerste die reageert, dan wordt er contact met je opgenomen om een optiegesprek in te plannen. Het definitief maken van de optie kost € 300,-. Wanneer je overgaat tot aankoop van de kavel verrekenen we deze vergoeding met de koopsom.

Zijn er geen kavels beschikbaar, dan is op dat moment alles gereserveerd of verkocht. Geregeld komen er kavels terug, hou de kavelkaart daarom goed in de gaten.

 

 

Nieuwe kavels in verkoop

Voorlopig zullen er alleen kavels beschikbaar komen in Warande, niet in andere delen van de stad.

 

Warande - Groot Nooten

Kavels in Groot Nooten gaan naar verwachting in het najaar van 2023 in verkoop. Wil je goed op de hoogte zijn van de start verkoop en inschrijvingsprocedure? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

 

De Elzen – Warande

We verwachten dat de kavels in dit gedeelte van Warande vanaf 2025 in verkoop gaan. Ook hiervoor geldt dat de start verkoop en inschrijvingsprocedure via de nieuwsbrief en op deze website worden aangekondigd.

Staat er nog niets op deze website hierover, dan is de informatie helaas ook nog niet bekend. Hou daarom deze pagina en de nieuwsbrief goed in de gaten.

Kavelgebieden

Toggle Directions

Beschikbare kavels in Lelystad: