Zelf bouwen: neem een optie via webformulier

19 oktober 2016

Veel mensen dromen van een eigen huis. Een unieke woning die volledig past bij hun eigen wensen. Dat kan in Warande. In Warande zijn kavels met verschillende afmetingen beschikbaar. U kunt nu via een webformulier een optie nemen op de door u gewenste kavel.Keuze van kavel
Voordat u een architect of bouwbedrijf in de arm neemt, is de keuze van een kavel van belang. U kunt direct zien welke kavels nog beschikbaar zijn en daarvan in de meeste gevallen ook de afmetingen bepalen. Ook kunt u zich voor informatie wenden tot de medewerkers van het Informatieplein Wonen in de hal van het Stadhuis. Zij kunnen u, o.a. met behulp van de digitale maquette Warande, een goed beeld geven van uw mogelijk toekomstige woning op elke gewenste kavel.

Optie nemen
Heeft u belangstelling voor één van de kavels, dan is het mogelijk een optie te nemen op een kavel. U kunt zelf digitaal een optie via dit formulier aanvragen. Na ontvangst van dit formulier wordt u uitgenodigd om over uw woonwensen door te spreken. U krijgt alle informatie over hoe u aan de hand van bestemmingsplan, beeldkwaliteits- en beeldregieplan de door u gewenste woning kunt realiseren.

Contact
Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om zelf een woning te bouwen? Kom langs of neem contact op met het Informatieplein Wonen, Stadhuisplein 2, 8232 ZX. Lelystad. Openingstijden: ma. t/m vr. 9.00 – 17.00 uur. Tel. 0320-278555. Mail: wonen@lelystad.nl. Of bezoek de website www.woneninlelystad.nl . Als u zich aanmeldt voor de digitale nieuwsbrief ‘Lelystad geeft lucht aan woondromen’ wordt u op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen op woningbouwgebied in Lelystad.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + 8 =Categorie: Nieuws

Tags: