14 juli in verkoop: 5 vrijstaande woningen Duin en Water in Lelystad

5 juli 2021

Vanwege de grote belangstelling gaan de vrijstaande woningen van Duin en Water op 14 juli in verkoop. Het gaat om 5 woningen uit fase 1. Geïnteresseerden die zich voor deze fase hebben ingeschreven via een inschrijfformulier tijdens de vorige start verkoop, hebben voorrang op een van de vrijstaande woningen in fase 1.

Daarnaast start op dezelfde dag de pre-sale van 43 woningen van fase 2. Naar verwachting gaan deze woningen na de zomervakantie in verkoop.

Vrijstaande woningen fase 1

Vanaf 14 juli worden onder andere de prijzen, het magazine en het meer- en minderwerk bekend gemaakt. Je kunt in aanmerking komen voor een van de 5 vrijstaande woningen door het online inschrijfformulier in te vullen.

Twee type woningen: Helmgras en Kroonkaf

De vrijstaande woningen zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Helmgras en Kroonkaf. Het type Helmgras is de ideale gezinswoning. Afhankelijk van de gezinsgrootte en natuurlijk wensen kun je kiezen uit twee of zelfs drie woonlagen.

Liever levensloopgeschikt wonen? Kies dan voor Kroonkaf! Deze woning heeft in de basis twee woonlagen en een slaap- en badkamer op de begane grond. Op de website wordt straks aangegeven op welke bouwnummers je een woning van Kroonkaf en/of Helmgras kunt laten bouwen.

Pre-sale Fase 2

Op 14 juli gaan er in totaal ook nog eens 43 groeiwoningen uit fase 2 in pre-sale. Op 14 juli worden de vanaf prijzen bekendgemaakt en je kunt dan online je voorkeuren voor een bouwnummer doorgeven. Zo weet jij of je je straks tijdens de start verkoop wilt inschrijven voor een van de 32 halfvrijstaande of 11 vrijstaande woningen. Deze woningen gaan na de zomervakantie in verkoop.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op duinenwaterlelystad.nl
Categorie: Nieuws

Tags: Kust Levensloopbestendig Nieuwbouwproject