dichter bij de natuur?

Voor de avonturiers.

dichter bij de natuur?

Voor de vrijbuiters.

dichter bij de natuur?

Voor de buitenbeentjes.

Kavels beschikbaar in verschillende deelgebieden

Verschillende nieuwe kavels beschikbaar!

Woonsferen in De Olmen in Warande

 

Tussen natuur en bestaande stad ligt Warande. Deze jonge wijk is volop in ontwikkeling. Met de Oostvaardersplassen om de hoek én op een steenworp afstand van het Markermeer is dit een perfecte plek om te wonen. Groene lanen en brede vaarten geven de wijk vorm; parkbossen en waterplassen maken het landschap tot een fijne, ruime en groene omgeving. Kleine buurtjes aan intieme woonstraten geven de wijk een persoonlijk karakter. Daarmee is Warande een prettig woonlandschap dat de bestaande stad aan de natuur verbindt.

 

Op dit moment zijn er geen particuliere bouwkavels in De Olmen in verkoop. Als er kavels beschikbaar zijn, is dat te zien op de kavelkaart.

 

Woonsferen in De Olmen in Warande

De bouwstijl van De Olmen – Buizerdweg is Aards Modernisme: warm, expressief en eigentijds. De Buizerdlaan wordt een echte laan met aan weerszijden boombeplanting en het vormt een belangrijke fietsroute richting de Hollandse Hout. Aan één zijde komen 12 zelfbouwkavels grenzend aan de bestaande watergang. Aan de andere zijde komen twee-onder-één-kapwoningen.

 

De woonbuurt De Olmen-Waterfront heeft de woonsfeer die de uitstraling heeft van een Mondriaans tuindorp. Inspiratiebron voor dit gebied is het werk van kunstschilder Piet Mondriaan.

Dit buurtje ligt tussen het wijkplein Warande met alle voorzieningen, het Olmenpark en de Parnassialaan.

Het Olmenkwartier kenmerkt zich door de bouwstijl Aards Modernisme, warm, expressief en eigentijds. In het Olmenkwartier worden korte rijen (4 à 7 woningen) gebouwd, zodat ze zich goed voegen met de overige woningtypen en er een buurtje ontstaat met voldoende licht, lucht en ruimte.

Meer informatie

Onderstaand kunt u wat algemene informatie downloaden over Warande en over het kopen van een kavel. De specifieke informatie over de woonsferen in De Olmen - Waterfront (Mondriaan) en De Olmen - Olmenkwartier (aards modernisme) leest u op de pagina's van de woonsferen.

Ook kunt u hier nogmaals de kavelkaart bekijken voor de ligging van de kavels. Per kavel is er een kavelpaspoort beschikbaar, door op de kavel te klikken. Hier ziet u specifieke gegevens behorende bij de kavel.

Door de Covid-19 maatregelen werken we alleen op afspraak via het programma Teams.

Stadhuisplein 2 8232 ZX Lelystad

Welkom in Lelystad

Lelystad heeft veel te bieden. Een verrassend veelzijdig woonaanbod, culturele voorzieningen, een fashion outlet als winkelstraat, lekkere restaurants en prachtige natuur, zoals het Markermeer of de Oostvaardersplassen.

De ligging is gunstig. De randstad, het noorden en steden als Amsterdam, Almere en Zwolle zijn snel te bereiken. In de wijken zijn veel parken en groen. Kinderen kunnen er heerlijk buitenspelen. En dit allemaal voor een betaalbare prijs!