Appartementengebouw Buteo van Eureka Huis in verkoop

22 december 2023

appartementencomplex Buteo in Warande

Binnenkort wordt gestart met de bouw van appartementencomplex Buteo bij de Buizerdlaan in Warande. Ontwikkelaar Eureka Huis realiseert de 28 luxe appartementen van verschillende afmetingen en indelingen en een voorzieningenplint voor horeca, dienstverlening en bijvoorbeeld een sportcentrum. De appartementen zijn nu in verkoop en de bouw start in het voorjaar van 2024. Ook zijn nog een aantal commerciële ruimtes te huur of te koop.

Buteo is Latijn voor Buizerd

Buteo komt aan de rand van Warande, tegenover Wijkplein Warande met voorzieningen als een supermarkt, een apotheek en een huisartsenpraktijk. Ook zijn er scholen, kinderopvang en diverse winkels op het wijkplein te vinden. De ingang van het gebouw ligt aan het voetgangersplein en de groene binnentuin voor de bewoners ligt aan de Waterbies. De naam van het complex heeft een directe link met het gebied, want Buteo is Latijn voor buizerd. Deze roofvogel heeft zijn leefgebied in de Oostvaardersplassen, één van de grootste natuurgebieden van Nederland op een steenworp afstand van Warande.

De appartementen zijn onderhoudsarm

Eureka Huis richt zich met het appartementencomplex op starters, één- of tweepersoonshuishoudens en kleine gezinnen. De meeste appartementen hebben 2 slaapkamers en een ruime woonkamer met een eigen terras of balkon. Er is veel aandacht voor duurzame materialen en toepassingen. Zo zijn de appartementen volledig vloerverwarmd en hebben ze kunststof kozijnen, waardoor ze onderhoudsarm zullen zijn.

 

Benieuwd naar Buteo? Kijk op www.eurekahuis.nl/buteo.
Categorie: Nieuws

Tags: appartementen nieuwbouw Warande