De Buurtgenoten in Klein Nooten

28 juni 2022

Header De Buurtgenoten

Op een unieke locatie in Warande, tussen het Esdoornpark en de Torenvalktocht komt project ‘De Buurtgenoten’. Dit project, dat ligt in de buurt Klein Nooten, bestaat uit 8 vrijstaande woningen, 40 twee-onder-een-kapwoningen en 14 rijwoningen. De statige lanen geven deze buurt een kenmerkend karakter. Met lage goten en fraaie houten gevelbekleding krijgen de woningen een landelijk dorpse stijl.

 

Samen ontwikkelen

Om ervoor te zorgen dat het woningaanbod in De Buurtgenoten aansluit op de behoeften, worden belangstellenden voor het project gevraagd hun woonwensen te delen via een online vragenlijst.

 

Online informatiebijeenkomst op 12 juli

Op dinsdagavond 12 juli wordt er een online informatiebijeenkomst van De Buurtgenoten georganiseerd. De architect en de ontwikkelaar bespreken dan het ontwerp, de toe te passen materialen en de wensen die uit de vragenlijst naar voren zijn gekomen. Deelnemers krijgen tijdens de bijeenkomst de mogelijkheid hun mening en wensen over het ontwerp, de indeling en de opties te delen.

 

Meer informatie

De Buurtgenoten is een ontwikkeling van De Beeckhof B.V. (een samenwerking tussen Aalberts Ontwikkeling en LATEI). Kijk voor meer informatie over De Buurtgenoten op www.debuurtgenoten.nl. Je kunt daar direct de vragenlijst invullen en je aanmelden voor de online informatiebijeenkomst. Zodra er meer bekend is over dit project zullen we u hierover informeren via deze website.
Categorie: Nieuws

Tags: Nieuwbouwproject Warande