Nieuw: 8 vrijstaande woningen Parnassialaan

16 juni 2017

De Lelystadse ontwikkelaar ReadyforLiving brengt binnenkort 8 vrijstaande woningen op twee kavels aan de Parnassialaan in verkoop. Bij Buisman Makelaars kunnen geïnteresseerden zich alvast inschrijven. Zij ontvangen dan een uitnodiging voor de officiële start van de verkoop op zaterdag 1 juli 2017.

Kavels

De woningen staan op kavels variërend van ca. 402m2 tot ca. 438m2 . Met een woonoppervlakte van 163m2 zijn deze woningen zeer ruim te noemen, maar uitbouwen met 1,2 of 2,4 meter behoort tot de mogelijkheden. De standaard afmeting van zowel de begane grond als de verdieping is 6.4 meter bij 10,0 meter. De zolder is nog eens 35m2.

Indeling

Naast een ruime woonkamer en woonkeuken beschikken de woningen verder over drie slaapkamers op de verdieping, een grote zolderverdieping, een complete badkamer, een luxe keuken en wand- en vloerafwerking.

Enkele kenmerken van deze woningen zijn:

  • Parkeergelegenheid op eigen terrein
  • Een ruime woonkamer met dubbele deuren naar de tuin
  • Grote woonkeuken
  • Luxe keuken, badkamer en wand- vloerafwerking inclusief
  • Drie slaapkamers en een grote bergruimte op de verdieping

Koopsommen: Vanaf € 394.950,00 vrij op naam.

Deze ruime vrijstaande woningen afgewerkt volgens het ReadyforLiving concept, dus inclusief als onderdeel van de verkoopprijs alle inrichting en afwerking, naar eigen smaak.

Meer informatie op de site van Buisman Makelaars en Readyforliving.
Categorie: Nieuws

Tags: Warande