Nieuwbouwproject Nordlys in Groot Nooten na de zomer in verkoop

1 juli 2024

Nordlys Groot Nooten

Het nieuwbouwproject Nordlys is één van de nieuwste ontwikkelingen in Warande in Lelystad. Het project is een ontwikkeling van Aalberts en Latei en ligt in het deel Groot Nooten. Er komen naast 20 hoek- en rijwoningen ook 10 levensloopbestendige woningen. De verwachting is dat de woningen na de zomer in verkoop gaan.

 

Woningen met Scandinavische uitstraling

Alle woningen hebben een eigentijdse Scandinavische uitstraling. Zo zijn de hoek en tussen woningen voorzien van luifels aan de voorzijde met sedum dakbedekking. De woningen in Nordlys worden straks allemaal aangesloten op de stadsverwarming. De woningen van Nordlys zijn ook duurzaam en klaar voor de toekomst.

 

Ligging van Nordlys

Nordlys ligt in de buurt Groot Nooten, met aan weerszijden het Elzenpark en het toekomstige Esdoornpark en aan de zuidzijde de watergang De Torenvalktocht. Het hart van Groot Nooten wordt gevormd door een groene zone met natuurlijke inrichting – met bomen, vegetatie en wadi’s – en een klimaatadaptief karakter. De woningen in Nordlys zijn georiënteerd op de Torenvalktocht of op de fraaie groenzone.

 

Meer informatie

Benieuwd hoe de woningen eruit gaat zien en hoeveel deze ongeveer gaan kosten? Lees dan verder en bekijk de schetsen en indicatieve prijzen.
Categorie: NieuwsProjecten in voorbereiding

Tags: gezinswoningen Groot Nooten Warande