Nieuwe kavels Buizerdlaan in Warande

19 februari 2021

Nieuwe kavels in Warande

De gemeente Lelystad geeft nieuwe particuliere bouwkavels uit. In deelplan De Olmen – Buizerdweg in Warande, komen maandag 22 februari 12 zelfbouw kavels te koop. De nieuw uit te geven kavels liggen allemaal aan het water en grenzen aan een groene laan. De Buizerdweg wordt ter hoogte van de kavels omgevormd tot de Buizerdlaan en vormt een belangrijke fietsroute richting de Hollandse Hout.
De Oostvaardersplassen die samen met het nabije Marker- en IJsselmeer deel uitmaken van het nieuwe Nationaal Park Nieuw Land grenzen aan de nieuwe woonwijk Warande. De kavels in Warande bieden daarmee de kans om je eigen woning te bouwen én straks dicht(er) bij de natuur te wonen.

 

Ligging, kavelgrootte en woonsfeer
De Olmen ligt in het westen van Warande en welft zich rond het ruime Olmenpark. De buurt heeft een vaart als ruggengraat en via groene verbindingen wandel je vanuit je huis naar Wijkplein Warande met alle voorzieningen (school, supermarkt, zorgvoorzieningen) of door de rest van Warande. De woningen op de uit te geven kavels kunnen worden gerealiseerd binnen de woonsfeer ‘aards modernisme’: Woningen in een moderne vormgeving, waarbij de uitvoering in kleureigen metselwerk en expressieve baksteendetails zorgen voor een warme sfeer. De kavels variëren van 494 m2 tot 726 m2, met een m2 prijs van €391,00 per m2 incl. btw.

Ligging kavels Buizerdlaan

 

Inschrijven
De inschrijving opent op maandag 22 februari 12.00 uur op www.kavelsinwarande.nl. Geïnteresseerden kunnen zich online inschrijven via het optieformulier.

 

Meer informatie
Op www.kavelsinwarande.nl. staat meer informatie over de wijk Warande, over De Olmen en over de beschikbare kavels in het bijzonder. Zo kunt u zich goed laten informeren over de mogelijkheden en richtlijnen. Indien u na het lezen van de informatie nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met het informatieplein Wonen en Ondernemen, via 14 0320 of wonen@lelystad.nl
Categorie: Nieuws

Tags: kavels vrijstaande woning Warande