3 Charmante Villa’s

Parnassialaan

3 Charmante Villa's

Drie unieke vrijstaande villa’s die kunnen ontroeren met hun charmante landelijke stijl. Schitterend tijdloos! Met onder andere exclusieve oude-look gevels, keramische dakpannen, bijna ambachtelijke raamkozijnen en houten buitendeuren, en alles met de moderne bouwkwaliteiten en woonwensen van nu. Drie charmant landelijke villa’s, samen in harmonie met hun omgeving. Een genot voor het oog en het aanzien, tijdloos met meerwaarde-behoud.

Royaal woonoppervlak

De woningen hebben een royale woonoppervlakte van ca. 125 tot 155 m2 en vijf tot zeven kamers. De afmetingen zijn niet standaard nieuwbouw, maar zijn minimaal 11 x 6 meter met o.a. een ruime hal en toilet, leefkeuken met uitzicht op de inrit en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De tuin georiënteerde woonkamer met chic dubbel openslaande terrasdeuren kijkt uit naar de op het zuiden gelegen achtertuin.

Op de 1e verdieping een ruime badkamer met inloop-doucheruimte, 2e toilet en drie slaapkamers, waarvan een de grote master-bedroom met kleedruimte. Tevens een aparte was- en droogkamer. Zolder met vaste trap, ideaal als één royale hobbyruimte of te splitsen in twee aparte kamers.

De opties variëren van een veranda in dezelfde stijl, een grotere schuur/berging of garage, tot binnendeuren in landelijk moderne- of klassieke stijl.

Februari 2019 start verkoop

De kavels zijn gemiddeld 335m2. Bouwnummer 3 is hoger en groter dan 1 en 2. De verkoop start in februari 2019 en de start van de bouw staat gepland voor september 2019.

Meldt u aan voor de nieuwsbrief of stel uw vraag via
info@authentiekevillas.nl of telefoonnummer 035 – 888 38 48.

Dit is een project van de Authentiekevillas.nl: Gespecialiseerd in ontwerp en realisatie van authentiek moderne of landelijk-klassieke woningen, voor zowel niche-projecten als individuele zelfbouw.

Meer informatie

Kenmerken

Woonoppervlakte 125 m2 - 155 m2
Perceeloppervlakte
Totaal aantal kamers
Kosten vanaf €400.000,- v.o.n.

Omgeving

Warande ligt in het zuiden van Lelystad, pal naast het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout.

Op steenworp afstand ligt het Markermeer of het Bovenwater, uitermate geschikt voor watersporten.
Het nieuwe stadsdeel Warande verbindt letterlijk, door de ligging, de stad aan de natuur.

De wijk wordt een groen- en waterrijk gebied. Ongeveer 10% van het gebied wordt water, ongeveer 25% bos- en parkgebied. Warande biedt een keur aan prachtig gelegen en betaalbare woningen, koop en huur. Met de ontwikkeling van Warande krijgt Lelystad er de komende jaren vele woningen en kavels bij.