3 Authentieke Villa’s

Parnassialaan

3 unieke vrijstaande villa's

Drie unieke vrijstaande villa’s die kunnen ontroeren met hun charmante architectuur. Schitterend tijdloos! Met onder andere exclusieve oude-look gevels, keramische dakpannen, bijna ambachtelijke raamkozijnen en houten buitendeuren, en alles met de moderne bouwkwaliteiten en woonwensen van nu. Drie authentieke villa’s, samen in harmonie met hun omgeving. Een genot voor het oog en het aanzien, met meerwaarde-behoud.

Royaal woonoppervlak

De woningen hebben een royale woonoppervlakte van ca. 125 tot 155 m2 en vijf tot zeven kamers. De afmetingen zijn niet standaard nieuwbouw, maar zijn minimaal 11 x 6 meter met o.a. een ruime hal en toilet, leefkeuken met uitzicht op de inrit en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De tuin georiënteerde woonkamer met chic dubbel openslaande terrasdeuren kijkt uit naar de op het zuiden gelegen achtertuin.

Boven een ruime badkamer met echte inloop-doucheruimte, toilet en drie slaapkamers, waarvan een de grote masterbedroom met dressingruimte. Op de eerste verdieping een aparte was- en droogkamer. Zolder met vaste trap, ideaal als één royale hobbyruimte of te splitsen in twee helften.

De opties variëren van een veranda in dezelfde authentieke stijl, extra tuinkamer of geïsoleerde garage, tot select uit te kiezen binnendeuren in landelijk, klassiek of moderne stijl.

Eind november start verkoop

De kavels zijn gemiddeld 335m2 en de verkoop start eind november 2018. De start van de bouw wordt lente 2019.

Voor vragen of nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Raymond Geuther, projectadviseur, via telefoonnummer 035 – 888 38 48. Ook kunt u zich nu reeds vrijblijvend inschrijven of aanmelden voor de nieuwsbrief via info@authentiekevillas.nl.

3 Authentieke Villa’s – Lelystad is een project van de Authentiekevillas.nl: Gespecialiseerd in ontwerp en realisatie van authentieke woningen, meer modern en/of landelijk-klassiek, voor zowel niche-projecten als individuele zelfbouw.

Meer informatie

Kenmerken

Woonoppervlakte 130 m2 - 160 m2
Perceeloppervlakte
Totaal aantal kamers
Kosten vanaf €385.000,- v.o.n.

Omgeving

Warande ligt in het zuiden van Lelystad, pal naast het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout.

Op steenworp afstand ligt het Markermeer of het Bovenwater, uitermate geschikt voor watersporten.
Het nieuwe stadsdeel Warande verbindt letterlijk, door de ligging, de stad aan de natuur.

De wijk wordt een groen- en waterrijk gebied. Ongeveer 10% van het gebied wordt water, ongeveer 25% bos- en parkgebied. Warande biedt een keur aan prachtig gelegen en betaalbare woningen, koop en huur. Met de ontwikkeling van Warande krijgt Lelystad er de komende jaren vele woningen en kavels bij.