Green Hill Lelystad

WONEN AAN HET WOLDPARK

Wonen op een unieke plek aan het Woldpark

Direct aan het Woldpark, op een unieke locatie tussen Stadshart en groen, komt Green Hill. Een opvallend gebouw, aan het water, met mooie groene terrassen. Green Hill bestaat uit 49 appartementen.  

De verkoop van Green Hill is gestart. Inmiddels is meer dan 80% van het project onder optie. De start bouw staat in de planning voor het vierde kwartaal van 2024.

Locatie

Green Hill komt op 5 minuten loopafstand van het Stadshart in Lelystad. Vanaf hier ben je zo bij alle voorzieningen: het Agoratheater, de bioscoop, winkels en het terras van restaurant Applaus. Station Lelystad is in 10 minuten te belopen. Zo woon je middenin het groen en vlakbij alles.

Een unieke plek

Het Woldpark is een prachtig groen wandelpark in het hart van Lelystad. De landschapstuin heeft groene weiden, loofbomen en vijvers. Een unieke plek om te wonen.

Appartementen

Green Hill bestaat uit 49 zeer uiteenlopende appartementen: onder andere terrasappartementen en penthouses. Woonoppervlakten van 81 m2 tot 195 m2. De woningen worden compleet woonklaar opgeleverd naar smaak van de koper, dus inclusief luxe keuken, complete luxe badkamer, vloer en wandafwerking.

Meer informatie

Er zijn nog appartementen te koop. Benieuwd naar de woningen of wil je meer informatie? Ga naar de website van Green Hill.