Vrijstaande CHARMANTE WONINGEN

NIEUW in verkoop Warande

NIEUW - CHARMANT WONEN IN WARANDE

Unieke vrijstaande woningen die kunnen ontroeren met hun charmant-authentieke stijl. Speciaal op maat ontworpen voor deze parkachtige woonlocatie. Een genot voor het oog en tijdloos aanzien, met meerwaarde-behoud! Nabij Hollandse Hout-bossen, de Oostvaardersplassen, Bataviahaven én buurt-detailhandel, kinderopvang, scholen, zorgcentrum. Fietsafstand van NS station & ’t moderne stadscentrum. Eenvoudig bereikbaar, ook met openbaar vervoer.

Royaal wooncomfort
Royale woonoppervlakte van ca. 125m2 tot 155 m2 met praktische ruimteverdeling over 5 tot 7 kamers.
Een ruime leefkeuken (open of dichte verbinding met woonkamer), tuingeoriënteerde woonkamer met chic dubbel openslaande terrasdeuren. Aparte pc-/leeshoek in de woonkamer of leefkeuken.
Boven een ruime badkamer met inloop-doucheruimte, 2e toilet en 3 tot 5 slaapkamers. Grote ouder-slaapkamer met mogelijk aparte kleedruimte. Naar wens een aparte was-droog- of gangkast op de overloop. Zolder met vaste trap, ideaal als één royale hobbyruimte of afhankelijk van het woningtype twee aparte kamers en badkamer.
Schuur/berging, garage of tuinkamer met veranda op maat. Veel privacy en gunstige zonligging. Ruime percelen met inrit en parkeerplaatsen op eigen terrein.
NIEUW © CHARMANTE WONINGEN - DROOMHUIS & WERKELIJKHEID
Planning start-bouw najaar 2019 (bouwtijd ca. 9 maanden).

Info en inschrijven via CONTACT / authentiekevillas.nl of direct via onderstaande
MEER INFORMATIE LINK

Dit is een project van AUTHENTIEKEVILLAS.NL
Gespecialiseerd in ontwerp en realisatie van charmant-authentieke woningen, modern en/of landelijk-klassiek SML. Nieuwbouw niche-projecten en particuliere opdrachten / zelfbouw.

Kenmerken

Woonoppervlakte 125 m2 - 155 m2
Perceeloppervlakte
Totaal aantal kamers
Kosten vanaf €385.000,- v.o.n.

Omgeving

Warande ligt in het zuiden van Lelystad, pal naast het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout.

Op steenworp afstand ligt het Markermeer of het Bovenwater, uitermate geschikt voor watersporten.
Het nieuwe stadsdeel Warande verbindt letterlijk, door de ligging, de stad aan de natuur.

De wijk wordt een groen- en waterrijk gebied. Ongeveer 10% van het gebied wordt water, ongeveer 25% bos- en parkgebied. Warande biedt een keur aan prachtig gelegen en betaalbare woningen, koop en huur. Met de ontwikkeling van Warande krijgt Lelystad er de komende jaren vele woningen en kavels bij.