Herenhuizen met tuin – Bataviahaven

Wonen in Bataviahaven

19 Herenhuizen

Herenhuizen met tuin

Even wat drinken, wandelen over de boulevard of uit eten: in Bataviahaven in Lelystad kan het allemaal. Aan het Markermeer is een centrum van gezelligheid ontstaan. Straks verrijst er ook een nieuw wooncomplex: Wonen in Bataviahaven. Woon jij straks in een van de negentien herenhuizen?

In de knusse woonstraten van Bataviahaven verrijzen straks geschakelde herenhuizen. Deze stadshuizen hebben drie woonlagen met plat dak, waardoor je de ruimte ook op de tweede verdieping optimaal benut. En ruimte is er volop: met drie volwaardige slaapkamers, een royale woonkamer met open keuken en een beschutte achtertuin is dit de ideale plek voor jouw gezin. Wil je nog meer ruimte? De woonkamer is naar eigen wens uit te breiden met een uitbouw van 1,20 of 2,40 meter. Hier komen jullie thuis aan de kust.

De herenhuizen van Wonen in Bataviahaven beschikken allemaal over eigen, besloten tuin. De achtertuinen liggen op het zuidoosten, zuidwesten of op het noordwesten, compleet met berging. Daarachter, op de binnenplaats, vind je parkeerplaatsen op verschillende niveaus. Op die manier kun je altijd je auto kwijt én geniet je in je achtertuin van privacy. Je achterburen wonen namelijk aan de overzijde van het binnenplein.

Prijzen vanaf 299.000 euro v.o.n.

In het kort:

  • Volop leefruimte voor het hele gezin
  • Wonen vlak bij de boulevard en het water
  • Beschutte achtertuin
  • Gasloos, goed geïsoleerd en onderhoudsarm
  • Eigen parkeerplaats

Alle woningen zijn inmiddels verkocht.

Plek voor het hele gezin

  • Riante woonkamer met open keuken
  • Drie volwaardige slaapkamers
  • Mogelijkheid voor twee extra slaapkamers op de tweede verdieping
  • Badkamer met ruimte voor dubbele wastafel en ligbad
  • Besloten achtertuin met berging

Kenmerken

Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
Totaal aantal kamers minimaal 3
Kosten Prijzen vanaf 299.000 euro v.o.n.

Omgeving

Batavia Kwartier ligt in het westen van Lelystad, pal aan het Markermeer. In deze levendige wijk vind je onder andere Batavia Stad Fashion Outlet, verschillende restaurants én één van de havens van Lelystad.

Met de ligging aan het water is Batavia Kwartier een fijne plek om te vertoeven. Aan de kade kun je heerlijk zitten en kijk je weg over het uitgestrekte water. Een perfecte plek voor wie van wonen in een bruisende omgeving houdt.

Wonen in Bataviahaven

Wonen in Bataviahaven

Royale appartementen en luxueuze penthouses

Bataviahaven

Vanuit je nieuwe woning kijk je uit over het Markermeer. De hoge stadshuizen met privé-stoepen en -trappen geven deze kust allure. Wandelend over de boulevard, begeef je je in Scheveningse sferen. Met mooi weer vaar je zo het Markermeer op. In 10 minuten fiets je naar het strand. Op de benedenverdieping van het woongebouw komen enkele horecagelegenheden met ruimte voor een boutiquehotel of bed & breakfast. Om de hoek vind je gezellige restaurantjes.
Thuis vakantie vieren. Het kan hier, in Bataviahaven.

Small

Op de tweede en derde verdieping vind je compacte appartementen. Ideaal voor starters. In Bataviahaven voelt iedereen zich thuis aan het water. De appartementen zijn slim ingedeeld zodat je optimaal van de ruimte gebruik kunt maken. De hoge ramen in de woonkamer met open keuken en slaapkamer geven prachtig uitzicht over de haven. Een aantal van de appartementen heeft een aparte berging.
• Woonoppervlakte: 49 - 82 vierkante meter
• Aantal (slaap)kamers: 1 of 2 slaapkamer
• Extra ruimtes: serre

 

Medium

Hebben jullie behoefte aan wat meer leefruimte en komt ook een extra slaapkamer goed van pas? Op de vierde tot en met de zevende verdieping vind je de grotere appartementen. Een aantal appartementen heeft zelfs een tweede badkamer en naast een wasruimte een extra berging. Schuif op mooie dagen gerust de deuren en ramen van de serre open om de frisse zeelucht binnen te laten. Dat is nog eens wonen aan het water!
• Woonoppervlakte: 119 - 133 vierkante meter
• Aantal (slaap)kamers: 2
• Extra ruimtes: serre en berging

Large

Op de eerste en tweede verdieping vind je de grootste appartementen. Hier hebben jullie genoeg ruimte voor het hele gezin. De grote woonkamer met open keuken vormt het hart van het appartement. Hier wonen en leven jullie. Aan alles is gedacht. Ook aan een extra grote berging met meer dan genoeg ruimte voor je wasmachine, droger en wat je ook maar uit het zicht wilt hebben. Er is nog één appartement vrij...
• Woonoppervlakte: 150 vierkante meter
• Aantal (slaap)kamers: 3
• Extra ruimtes: serre en extra grote berging

Meer informatie via de actieve makelaar

Locatie

Wonen in Bataviahaven is voor iedereen. Er zijn royale appartementen en luxueuze penthouses voor echte levensgenieters die aan het water willen wonen. Juniorappartementen waar je kunt starten op een toplocatie. Drielaagse herenhuizen met tuin waar je kinderen opgroeien in een veilige en vertrouwde omgeving. Aangepaste appartementen waar mensen met extra zorgwensen comfortabel en zorgeloos wonen. Ook is er gedacht aan mensen die op zoek zijn naar de vrijheid van huren. In het nieuwe wooncomplex woon je in Amsterdamse sferen. Het stoere gebouw past bij de industriële sfeer van de haven. De strakke lijnen en kenmerkende hoge ramen doen denken aan de iconische Amsterdamse havengebouwen. De kleur van de robuuste bakstenen geven het een moderne twis

Kenmerken

Woonoppervlakte  49,4 - 238 m2
Perceeloppervlakte
Totaal aantal kamers
Kosten vanaf €175.000 tot  €664.000 v.o.n.

Omgeving

Batavia Kwartier ligt in het westen van Lelystad, pal aan het Markermeer. In deze levendige wijk vind je onder andere Batavia Stad Fashion Outlet, verschillende restaurants én één van de havens van Lelystad.

Met de ligging aan het water is Batavia Kwartier een fijne plek om te vertoeven. Aan de kade kun je heerlijk zitten en kijk je weg over het uitgestrekte water. Een perfecte plek voor wie van wonen in een bruisende omgeving houdt.