Amandelbloem Warande

Amandelbloem: 54 rij- en twee-onder-éénkapwoningen

 

Amandelbloem

Het project Amandelbloem in de woonwijk Warande in Lelystad is één van de projecten in het deel Groot Nooten.  Deze ontwikkeling van BBV Development uit Almere gaat medio april in verkoop via Kam & Bronotte Makelaars en de 4 Linden makelaardij.

Op dit moment wordt er achter de schermen druk gewerkt om de laatste voorbereidingen te treffen voor de start verkoop van het nieuwbouwproject van maar liefst 54 woningen in Lelystad. Het project bestaat uit 18 (3-laags) eengezinswoningen en 36 twee-onder-éénkapwoningen.

 

De vanaf-prijs voor de eengezinswoningen bedraagt € 364.750,- v.o.n.
De vanaf-prijs voor de twee-onder-éénkapwoningen bedraagt € 415.000,- v.o.n.

 

Meer informatie?

Wanneer u interesse heeft, neem dan contact op met de verkopend makelaars.

Kam en Bronotte Makelaars
De Veste 10-14
8231 JA Lelystad
Tel: 0320 – 411 211
info@marktmakelaar.nl

De 4 Linden Makelaardij
Meentweg 1
8224 BP Lelystad
Tel. 0320-237 120
info.lelystad@de4linden.nl

 

De Nootenhof Warande

24 luxe woningen in De Nootenhof Warande

De Nootenhof Warande

Het eerste project in Groot Nooten is in verkoop: De Nootenhof Warande van ontwikkelaar Airoh BV. Het gaat om 24 luxe woningen, waarvan 8 rijwoningen en 16 twee-onder-één-kappers. De woningen variëren van € 395.000 tot € 550.000 v.o.n..

 

Ligging in Warande

Groot Nooten ligt in de nieuwste wijk Warande in Lelystad. In het gedeelte De Nooten aan de Torenvalktocht, tussen het Elzenpark en Esdoornpark in. Deze parkbossen worden met elkaar verbonden via een groene verbindingszone. De 24 woningen van De Nootenhof grenzen deels aan de groene verbindingszone en een deel ligt in de woonstraten, zoals de Torenkruid en Herderstasje.

 

Uitstraling van de woningen

Qua kleur wordt de bebouwing uitgevoerd met groentinten, passend bij de oriëntatie in de wijk, richting de groene verbindingszone. Verder worden de woningen gebouwd in een eigentijdse, landelijk dorpse bouwstijl, afgedekt met flauwe zadeldaken en forse dakoverstekken.

 

Meer informatie of direct inschrijven?

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem contact op met De Boer Makelaardij, via 0320-281800 of mail@deactievemakelaar.nl.

 

Nordlys Lelystad: Scandinavische rust en ruimte

Ongeveer 30 fraaie rij- en twee-onder-éénkapwoningen en levensloopbestendige woningen

Denk je aan Scandinavië, dan denk je aan ruimte, natuur, eenvoud, natuurlijke materialen en pasteltinten, en natuurlijk… het noorderlicht. Al deze typisch Scandinavische kenmerken komen samen in nieuwbouwplan Nordlys, in de jonge wijk Warande in Lelystad. Hier komen straks ongeveer 30 nieuwbouwwoningen in een landelijke, dorpse sfeer, aan een groene verbindingszone. Eenvoudig, functioneel. Niet teveel, niet te weinig. Hier ervaar je Scandinavische rust en ruimte. Vind jij jouw nieuwe thuis in Nordlys?

 

Schets Nordlys Warande

De jonge wijk Warande ligt tussen natuur en stad en is een heerlijke plek om te wonen, met de Oostvaardersplassen om de hoek én het Markermeer op steenworp afstand. Het 1e deelgebied van de wijk bestaat uit enkele kleinschalige buurten, waaronder De Nooten, onderverdeeld in Klein en Groot Nooten. Nordlys ligt in Groot Nooten. Dit buurtje ademt een landelijke, dorpse sfeer en heeft in het hart een groene verbindingszone, met bomen, planten en wadi’s. Er komen circa 30 nieuwbouwwoningen, georiënteerd op deze groenzone, met houten gevelbekleding in Scandinavische blauw- en groentinten. Variërend van rijwoningen, 2 onder 1 kap- en levensloopbestendige woningen. In Nordlys vindt iedereen een thuis.

Benieuwd hoe de woningen eruit gaat zien en hoeveel deze naar indicatie gaan kosten? Lees dan verder en bekijk de schetsen en indicatieve prijzen

 

De vanafprijs voor de 10 levensloopbestendige woningen is: €365.000 v.o.n.