Start verkoop tõ Parnassia in Warande op 5 oktober

4 oktober 2018

Op vrijdag 5 oktober tussen 18.00 en 20.00 uur gaat TŌ PARNASSIA in verkoop: 8 halfvrijstaande en 2 vrijstaande ReadyforLiving villa’s aan de Parnassialaan in Warande, Lelystad.

 De royale huizen worden, zoals we gewend zijn van ReadyforLiving, volledig woonklaar opgeleverd: alle luxe binnenafwerking in onderdeel van v.o.n.-koopsom en wordt voor oplevering in de woning aangebracht. Kopers hoeven niet te klussen of te coördineren met werklui. Direct wonen en genieten! De villa’s zijn voorzien van een luxe hoogglans keuken met granieten werkblad en inbouwapparatuur, PVC-vloer met hoge plint (begane grond) en hoogwaardig laminaat (eerste verdieping), briljant wandafwerking en een luxe badkamer met royaal tegelwerk (o.a. 60×60 centimeter op de vloer), Villeroy & Boch-sanitair en Hansgrohe-kranen.

Start met Sushi

De start verkoop wordt dit keer helemaal omlijst door lekker Japans eten: er is sushi en pokebowl. Woningplattegronden met extra wasabi dus! Wees welkom om te genieten tijdens de start verkoop op vrijdag 5 oktober tussen 18.00 en 20.00 uur bij de ReadyforLiving showroom aan de Schoepenweg 59A in Lelystad. Zoals ze in Japan zeggen: oishii! (lekker!).

Meer informatie: www.readyforliving.nl/meer-weten o.v.v. TŌ PARNASSIA of neem contact op met Buisman Makelaars via info@buismanmakelaars.nl of 0320-202040.

 
Categorie: NieuwsProjecten in voorbereiding

Tags: